VincenteNews | Media zitten fout, hoe zit het nu écht met dieselgate? En gaan we nu massaal elektrisch rijden? 

3 years ago


Text only:

De week van dieselgate maar het verhaal wordt keer op keer niet goed uitgelegd. Hoe zit het echt? En betekent dit de grote opmars van de elektrische auto? Verder was ik aanwezig op de GIS conferentie en heb ik eindelijk een goede smartwatch gevonden. 
View this email in your browser
John ,
Vandaag ben ik aanwezig bij de opening van de uitbreiding van de Tesla fabriek in Tilburg waar ook Elon Musk bij aanwezig zal zijn. Volgende week meer hierover, deze week stond vooral in het teken van dieselgate. Een verhaal wat door de meeste media niet goed wordt uitgelegd, hoe zit het nu écht....! 
 
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


De enige juiste info over dieselgate, hoe zit het nu écht?
De media heeft duidelijk moeite om dieselgate goed uit te leggen. Er is helemaal niet binnen de testomgeving gesjoemeld, maar juist erbuiten. Bij TNO was dit al langer bekend. Zuiniger rijden met een dieselauto zorgt voor meer onderhoud en daar zit de consument niet op te wachten. Dus, hoe zit het nu écht met dieselgate?
Bekijk de video of lees het artikel


Geografie meets data op de GIS Conferentie
Tijdens de Esri GIS conferentie in het WTC in Amsterdam werden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geografische informatiesystemen besproken. Hoe wordt alle geo-informatie nu en in de toekomst nuttig gebruikt? Een rondje langs de booths.
Bekijk de video of lees het artikel


Verslag Webweek in het innovatieve Groningen
Groningen stond vorig jaar op nummer 2 in de lijst van populairste Nederlandse steden voor startups. Er gebeurd dan ook ontzettend veel qua innovatie en dat kwam allemaal samen tijdens de Holland Webweek. Ik spreek o.a. met de Data Center Facilities Manager van Google in Groningen. Google's enorme datacenter in de Eemshaven heeft zijn eigen windmolenpark.
Bekijk de video of lees het artikel


Gaan we na dieselgate massaal elektrisch rijden?
The Economist beweert dat dieselgate de deuren opent voor een compleet andere autoindustrie. Maar dieselgate of niet, dat gaat sowieso gebeuren. Over een paar jaar zijn elektrische auto's namelijk ook financieel aantrekkelijker dan plofauto's. Ze worden stukken goedkoper, zowel aanschaf als onderhoud.
Bekijk de video of lees het artikel


Review: Huawei Watch
Tijd het Mobile World Congress in Barcelona kwam ik de Huawei Watch voor het eerst tegen en hij viel me direct op. De watch is mooi, hij is rond en hij ziet er een stuk minder geekie uit dan de Apple Watch. Maar is hij ook beter dan de Apple Watch waar ik maar niet aan kan wennen?
Bekijk de video of lees het artikel


DG-Bereikbaarheid Mark Frequin over smart cities en mobiliteit
Deze zeer flexibele hoge ambtenaar heeft al bij zeven ministeries een DG functie vervuld. Sinds begin deze maand is hij directeur-generaal Bereikbaarheid en is hij verantwoordelijk voor het weg-, spoor-, haven- en vliegverkeer in Nederland. Dit is het eerste interview in zijn nieuwe functie. Hoe ziet de stad van de toekomst eruit? En hoe verplaatsen we ons nu en in de toekomst?
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018