VincenteNews | Tesla rijdt 728km! iPhone als financiële zwarte gat, Apple TV gaming gedoemd te mislukken, gadget voor diabetici en de economie in 2030

3 years ago


Text only:

Deze week de iPhone 6S, Apple TV en Blackberry, nieuw afstandsrecord Tesla, gadget helpt diabetici en hoe ziet de economie eruit in 2030?
View this email in your browser


John ,
Ik schuif als trendwatcher iedere week aan bij Z Today op de nieuwe zender RTL Z. Deze week stond in het teken van de iPhone 6S maar gelukkig mocht ik het ook nog hebben over mijn grote liefde Blackberry. 
 
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


Range anxiety? Tesla P85D rijdt 728.7km op één batterij!
De Noor Bjørn Nyland rijdt al lang in een Tesla en is ook een fanatieke YouTuber. Hij reed met een Tesla Model S P85D op één acculading 728,7km van en naar de supercharger in Rødekro in Denemarken met een snelheid van rond de 40 km/uur. Ik organiseerde met Nederlandse studenten in 2013 het Europese record van 625,5 kilometer. Wat nou range anxiety?
Bekijk de video of lees het artikel


Draadloze insulinepomp voor de 1 miljoen diabetici
Nederland kent een miljoen diabetici waaronder 100.000+ jongeren als Deirdre. Waar ze vroeger een setje injectienaalden met insuline mee moest nemen draagt ze nu een draadloze insulinepomp. Ze moet nog steeds zelf haar bloedwaarde meten met gadget A maar het apparaat druppelt automatisch de juiste hoeveelheid insuline in haar lichaam. Welke innovatie gaat er plaatsvinden?
Bekijk de video of lees het artikel


De rise and fall van Blackberry bij Z Today en BNR
Als Crackberry kan ik geen genoeg krijgen van Blackberry en de lessen van de neergang en de bright van het bedrijf. Ik vertelde dan ook  het verhaal van geweldige boek van Jacquie bij RTL Z en BNR. Hoe kan het dat een bedrijf met 20% marktaandeel in een paar jaar tijd zo hard instort als Silicon Valley zich er tegen aan bemoeit? Een erg leuk top interview met de schrijfster op het Museumplein.
Bekijk de video of lees het artikel


Bij Z Today over de iPhone als het financiële zwarte gat
Deze week kondigde Apple een nieuwe versie aan van hun paradepaardje: de iPhone 6S en 6S Plus. Voorafgaand aan het evenement sprak ik over de introducties EN over de  iPhone als basis van het Apple empire waarmee ze 94% van ALLE WINST uit de telecom industrie halen. Met een marktaandeel van 14%.
Bekijk de video of lees het artikel


GKBoris: Apple TV als gaming device gedoemd te mislukken
Boris is een diehard gamer en bekend van Gamekings.tv. Hij reageert op de aankondiging van Apple dat de Apple TV ook als gaming device moet gaan dienen. Hij ziet dit om tal van redenen als gedoemd te mislukken. Exclusieve content ontbreekt en de iPhone en iPad lenen zich beter voor de games. 
Bekijk de video of lees het artikel


De Nederlandse economie in 2030 volgens Marieke Blom van ING
Marieke Blom is hoofdeconoom bij ING en legde tijdens Sail uit hoe wij als doorvoerland ons geld verdienen. Een derde van ons inkomen danken we aan onze ligging en onze infrastructuur. Weer een derde deel danken we aan onze oer Hollandse handelsgeest. Voor welke uitdagingen staan we in de komende jaren en waar ligt onze kracht?
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019