VincenteNews | YES! Glasvezel 500/500 thuis! De grootste CEO's en Hyperloop CEO's bij websummit, Logistica2015 en Slim Bouwen met BIM

3 years ago


Text only:

Web Summit terugblik, de toekomst van batterijen en de Hyperloop en ik ben klaar voor de komende jaren met 500/500mbit internet!
View this email in your browser
John ,
Heerlijke week! Review Websummit Dublin 30.000 techies en 2000 startups! Vandaag de non innovatie en toekomst van batterijen en de baanbrekende transport Hyperloop waarmee we met 1200 km/u in 30min van SF naar LA  kunnen reizen. En ik heb GLASVEZEL, klaar voor de komende 50 jaar met een 500/500mbit breedband verbinding. o ja en de rustige B2B  innovatie op logistica.
Bekijk de vorige edities en schrijf je in voor deze mailinglist
Scroll down to read this newsletter in any another language.


Logistica: Behoedzame innovaties in de logistieke sector
Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Joop Uijlen is commercieel directeur van MotracLinde, importeur van Linde heftrucks en magazijntrucks. Met hem bespreek ik de 10 belangrijkste innovaties.
Bekijk de video of lees het artikel


Websummit overview met Senanga en Ex Machina
Een overzicht van WebSummit Ireland dat vorige week plaatsvond. Ik spreek ook nog met Rutger van Zuidam. Zijn bedrijf Senanga verandert ad-banners in native webshops. En Ex Machina doet tijdens The Voice of Holland meer transacties per seconde dan Google. 
Bekijk de video of lees het artikel


Innovatie in de batterijensector
Bij Z Today bespraken we de toekomst van de batterij. Batterijen hebben namelijk nog steeds veel nadelen en er is de afgelopen jaren amper geïnnoveerd. Tesla investeert nu miljarden in deze sector, en dat is niet zonder reden. En hoe zit het met de batterijen in de logistieke sector? Ik praat met onder meer batterijgigant BYD over de trends.
Bekijk de video of lees het artikel


Eindelijk 500/500 mbit glasvezel! Klaar voor de komende jaren!
Het kleinste glasvezel vraagbundelings project ever vond plaats in de Harry Koningsbergerstraat, mijn straat. Vorige week is Reggefiber gestart met het aanleggen van de kabels en afgelopen week heeft KPN mij aangesloten. Met 500mbit up en down ben ik klaar voor de komende 50 jaar!
Bekijk de video of lees het artikel


Kom naar slim bouwen met BIM op 10 dec
10 december aanstaande ben ik dagvoorzitter bij het BIM evenement, 3 dimensionaal Bouw Informatie Model!  Eindelijk, na 30 jaar proberen gaan we in echt 3D samenwerken, van bouw naar gebruik en beheer. Overheid, bouwsector en opdrachtgevers praten over het toekomstbestendig maken van beheer en onderhoud. Zowel iinfra, zorg, woningbouw en overheden. Kom er bij als dit je vak is. 
Bekijk de video of lees het artikel
Als dagvoorzitter mag ik jou een ticket met korting aanbieden.


Hyperloop is de toekomst van openbaar vervoer
Volgens Elon Musk is de Hyperloop de toekomst van openbaar vervoer. Het is een magneettrein die met 1200 kilometer per uur door een vacuüm tunnel zweeft. De TU Delft wil hier een voortrekkersrol in gaan spelen en is een van de partijen die een design in gaat sturen. Bij RTL Z praten we hierover.
Bekijk de video of lees het artikel
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Website
Email
English
العربية
Afrikaans
беларуская мова
български
català
中文(简体)
中文(繁體)
Hrvatski
Česky
Dansk
eesti keel
Suomi
Français
Deutsch
Ελληνική
हिन्दी
Magyar
Gaeilge
Indonesia
íslenska
Italiano
日本語
한국어
македонски јазик
بهاس ملايو
Malti
Norsk
Polski
Português
Português - Portugal
Română
Русский
Español
Kiswahili
Svenska
עברית
Lietuvių
latviešu
slovenčina
slovenščina
српски
ภาษาไทย
Türkçe
Filipino
украї́нська
Tiếng Việt
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019