Ontdek de trendbadkamer van 2024 bij Baderie - Webversie
Logo Baderie
Inspiratie     Magazine     Showrooms     Afspraak
 
 
 
Dat marmer en koper zó prachtig combineren
 
Waarom buiten in de natuur ontspannen als het ook in je badkamer kan? We hebben het beste van beide werelden gecombineerd om een luxe badkamer te creëren waarin je helemaal tot rust komt.

Dé trendbadkamer van 2024, jouw eigen spa at home. Gerealiseerd met topmerken als Duravit, Hotbath, Easy Drain, Van Rijn Products en Instamat.
 
Badkamer bekijken
 
 
Rijke bruintinten in de badkamer
 
De Maan designradiator van Instamat, ontworpen door Peter Rankin, is een blikvanger in de Natural Chique Line. Deze stalen radiator met bolvormig oppervlak reflecteert prachtig licht en is ideaal als bijverwarming of handdoekverwarmer. Een kunstzinnige flair die warmte toevoegt aan je badkamer.
Prachtige wastafel
 
De warm geborstelde sunset kranen van Hotbath bieden een luxueuze douche-ervaring en passen ook nog eens perfect bij de koperkleurige douchegoot van Easy Drain. Met drie straalsoorten voor ultieme luxe en een regendouche uitgerust met de nieuwste technologie, bereik je snel de gewenste watertemperatuur.
 
 
Lees alles over deze badkamer in onze nieuwste blog. Alvast meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in één van onze showrooms.
 
 
 
Baderie showrooms
Baderie showrooms
 
 
 
Baderie Facebook
 
Baderie Instagram
 
Baderie Pinterest
 
Baderie YouTube
 
Baderie LinkedIn
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden