Hej John

Vi er klar...

... til kampstart på lørdag. Og vi er stolte af at være en del af noget større: I STARK står vi bag dem, der kan deres håndværk - og det kan de danske landsholdsspillere. 


Vi deler glæden ved fodbold med rigtig mange af vores kunder. Hos herrelandsholdet handler det om råstyrke, teknik, professionalisme og evnen til at samarbejde om at bygge noget stort sammen, der kan skabe resultater. Det samme gælder for vores kunder og for os. Vi glæder os til at heppe på Hjulmands hold under de rød-hvide faner i Parken mod Finland, Belgien og Rusland sammen. 


Sammen er vi holdet - og sammen bygger vi professionelt. 

Tip & Vind: Danmark vs. Finland

Gæt resultatet, når Danmark på lørdag den 12. juni møder Finland i Parken. 


Vi sætter 2 x et roligan-starterkit på højkant inklusiv et gavekort på 1.000 kroner til STARK. Tip på kampens slutresultat – og rammer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om en af de to lækre præmiepakker. 


Pssst! Hvis du ikke vinder denne gang, får du chancen igen. Vi tipper igen, næste gang Danmark spiller. 

Ny, plan tagsten lavet til det danske vejr

IBF er klar med en ny og plan betontagsten. IBF Funkis er fremstillet i gennemfarvet beton, produceret af naturmaterialer og overfladebehandlet, så den minimerer mos- og algedannelse på taget. Og så har den et enkelt og stilrent udtryk, der passer perfekt til den moderne bolig.   

Nyt katalog viser vej til bæredygtige byggematerialer

Nu har vi gjort det lidt nemmere, når du skal købe bæredygtige produkter fra STARKs Own Brand-mærkerne RAW, RAPTOR, DOMESTIC og BASIC. Med et opslag i det nye katalog kan du nu nemt finde de produkter, der er bæredygtige – og som fx giver point i DGNB-certificerede og Svanemærkede byggerier. 


Kataloget indeholder forskellige varekategorier, f.eks. terrassebrædder, døre og gulve. Inden for hver kategori kan du finde en liste med produkter og se, hvilken certificering produktet har i kolonnerne til højre.


Ved en stor del af produkterne kan du endda klikke på indkøbskurven og komme direkte ind på vores webshop, hvor du kan læse mere om materialerne.

Find kvalitets-værktøj i STARK

 
 
 

DEWALT DCK2062L2T-QW 18V Slagboremaskinesæt m/batt. + lader

 
 

Pris excl. moms

1.696 DKK

Pris incl. moms

2.120 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: