Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Vind flyttehjælp, og lad andre tage slæbet

 
 

Hvis du går i flyttetanker, så start med at bestille et gratis Salgstjek - så deltager du nemlig i lodtrækningen om professionel flyttehjælp for 10.000 kr. Så kan du slappe af og nyde flyttedagen, mens andre tager slæbet for dig.

Se mere om forældrekøb

Forældrekøb kan være billigere, end du tror

 
 

Som ung kan det være svært at finde en bolig, der ligger i nærheden af studie eller job - og som er til at betale. En god løsning kan være et forældrekøb, som kan vise sig at være billigere, end du tror. Forældrekøb foregår året rundt og overalt i landet, men det er især omkring studiestart, at der er ekstra stor efterspørgsel efter boliger i en attraktiv størrelse og pris.

Se mere

Det behøver ikke være kompliceret at købe bolig

 
 

Der er mange ting at holde styr på, når man skal købe ny bolig. Uanset om du er på jagt efter din næste bolig, eller om du leder efter en forældrekøbsegnet bolig til din søn eller datter inden studiestart, så kan en købermægler hjælpe dig gennem boligkøbet og spare dig for en masse tid og besvær.

Overvejer du forældrekøb?

 
 

Nu begynder boligjagten for alvor for de unge, som skal starte på en videregående uddannelse. Er du blandt dem, der overvejer forældrekøb, har vi samlet en række egnede boliger her.

Få 5 råd til din oprydning

Sådan rydder du effektivt op

 
 

Er du midt i en flytning, eller vil du bare gerne rydde lidt op i dine ting? Så har Marie Kondo fundet den ultimative metode til at blive af med sit rod én gang for alle. Vi guider dig igennem oprydningen med 5 gode råd.

Tilmeld køberkartotek

Få overblikket i køberkartoteket

 
 

Tilmelder du dig EDC’s køberkartotek, får du løbende besked om nye boliger til salg på markedet, som matcher dine ønsker – både dem, der er til salg hos EDC og hos landets øvrige ejendomsmæglere.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.4 ud af 10      55 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.