Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Vind gavekort på 10.000 kr., og pift boligen op

 
 

Overvejer du at sælge, eller vil du bare gerne vide, hvad din bolig er værd? Så bestil et gratis Salgstjek, og få en præcis vurdering. Lige nu kan du vinde et gavekort på 10.000 kr. til dit lokale byggemarked. Så kan du pifte boligen lidt op eller få gjort noget ved de ting, du længe har drømt om.

Se mere

Flere ser boligen som en investering

 
 

De seneste års generelle stigninger i boligpriserne har gjort boligkøberne opmærksomme på, at man kan være heldig at gøre en god investering. Det ændrer dog ikke på, at de fleste først og fremmest ser boligen som et hjem for familien, men for flere boligkøbere er der også en investeringsmæssig pointe i at købe fast ejendom.

Få et kvikestimat

Vil du have et hurtigt overblik over værdien på din bolig?

 
 

Med et kvikestimat får du en anslået værdi af din bolig - helt uden besøg af en mægler. Du bestiller det nemt ved at indtaste ganske få oplysninger om boligen. Så får du et godt overblik over boligsituationen i dit område, så du kan sammenligne med andre boliger nær dig.

10 tips til at undgå rod

10 tips til at undgå rod i køkkenet

 
 

Hverdagens ting og sager ender ofte i køkkenet, og så kan det være svært at komme til eller finde de ting, du skal bruge i skabene. Vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du får orden på sagerne i køkkenet.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde.. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.5 ud af 10      55 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.