Krijg tot 30% paaskorting op servies, tafels, stoelen en meer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
30% paaskorting
Over twee weken mag je de tafel gezellig dekken voor een lekkere paasbrunch. Ben je nog op zoek naar een kleurrijk servies, mooi bestek of feestelijk accessoire? Shop nu allerlei paasspullen met korting tot 30%.
 
 
 
Shop met korting
 
 
 
 
Vind het paasei en win!
Ben je benieuwd hoe je kans maakt op één van de zes cadeaubonnen t.w.v. € 250,-? Zo doe je mee!
 
 
 
Schuif aan
Geen lange brunch zonder fijne stoel en tafel. Krijg nu tot 30% korting op paaswaardige tafels en stoelen.
 
 
 
Paastafel stylen met Kelly
Stylist Kelly heeft een paastafel in groen-, bruin- en rozetinten gestyled. Shop de look en geef de tafel net zo'n paasbeste sfeer als deze.
 
 
 
Korting op accessoires
Van tijdschriftenrek tot mooie vaas voor een fleurig lenteboeket. Krijg tot 30% korting op woonaccessoires voor de finishing touch van elke tafel.
 
 
 
Zitten met korting
Lekker languit op de bank of wegkruipen in een comfortabele fauteuil. Shop hier je favoriete zachte of strakke zitmeubels met 30% korting.
 
 
 
Een opgeruimd welkom
Ontvang bezoek in een praktische en stijlvolle hal. Denk aan een kapstok, sidetable en een schoenenrek. Daarbij is 30% korting ook van harte welkom.
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid