Vind med Ladywalk

1 year ago


Text only:

Se denne e-mail i din browser


Vind med Ladywalk


Også i år sætter vi gode præmier på spil til Ladywalk. I den rygpose, du får på dit startsted, er der en folder fra Ladywalk. På forsiden står dit Ladywalk-nummer i en rød boble. Med nummeret er du automatisk med i lodtrækningen om flotte præmier.
Alt, hvad du skal gøre er at gå ind på ladywalk.dk efter den 29. maj og se, om vi har trukket dit nummer.
Du kan stadig nå det
Du kan stadig nå at tilmelde dig Ladywalk. Tilmeld dig på det startsted, hvor du ønsker at deltage mandag den 29. maj. Prisen er 155 kr. Vi kan ikke love, at vi har en T-shirt i årets farve og en rygpose. Løber vi tør, får du en hvid Ladywalk T-shirt.
Alle startsteder åbner kl. 15.30. Kom i god tid, så er der størst chance for T-shirt og rygpose. Samtidig får du god tid til at nyde den gode stemning, der hvert år opstår på vores startsteder, når så mange kvinder er samlet. Og hvorfor skulle det ikke blive Ladywalk-vejr igen i år?


SØNDAG byder op til dans
 
Er du Vild med dans? Har du lyst til at danse, men ingen partner? Så er Ballroom Fitness noget for dig. Og den 17. september inviterer SØNDAG til Ballroom Fitness event i Kolding.
Kom og få en skøn oplevelse med masser af dans og sjov, når de tre instruktører Thomas Evers Poulsen (2 x Vild med dans-vinder), Anne-Mette Rasmussen (tidligere Vild med dans-deltager) og Elisabeth Dalsgaard (opfinder af Ballroom Fitness) guider dig gennem 2 timers dans. Du lærer ”pardans” uden en partner - og så er det super sjovt. Din krop vil elske dig for det! Det er ikke nødvendigt at investere i laksko og dyrt tøj alle kan være med – begynder som øvede - mænd og kvinder.
 
Læs mere og køb billet på www.søndag.dk/ballroomfitness


Copyright © 2017 Ladywalk, All rights reserved.
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse emails?
Du kan opdatere din profil eller afmelde nyhedsbreve

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018