View this email in your browser
Vinea Wereld Deal: Zeil en Surfkampen
Heb jij al gehoord van de Vinea Wereld Deals? Elke week geven wij per thema de beste tips voor jou! Deze week is dat de wereld ‘Zeil- en Surfkampen’. Boek tot en met zondag 25 maart een Zeil-/Surfkamp van minimaal 7 dagen en ontvang 30 euro korting!
 
Actiecode: WD18ZEILSURF 
Zeilschool De Steven
Heb jij nog niet zoveel ervaring met zeilen maar wil jij dit leren? Ga mee op kamp naar de Steven! Dit jaar ligt er een gloednieuwe Optimistenvloot klaar en is de Steven volledig in een nieuw jasje gestoken! Kom jij ook?
Vinea Brunotti Surfcamp
Nieuw! Na veel succesvolle edities op Telstar hebben we nu de ultieme opvolging voor je: het “Vinea Brunotti Surfcamp”. Wil jij nog harder leren varen? Ben je klaar voor het diepere water? Deze vakantie moet je hebben.
Zeilschool Us Hiem
Nieuw dit jaar zijn weken met alleen jouw leeftijdsgenoten. Kies voor de geselecteerde 12+ of 15+ only weken. En als je er toch bent, kan je gelijk gebruik maken van onze nieuwe RS Feva’s! 
Vinea Telstar Surfcamp
Wil jij surfen en kiten op de surfspot van NL? Kom dan naar Telstar! Of je voor het eerst op een surfplank staat of het al veel vaker hebt gedaan; jij volgt lessen op je eigen niveau. En meet & greet Pro freestyle-surfster
Arrianne Aukes.
Nieuw!
Om het jaar nog beter te starten heeft Vinea op alle zeilscholen de nieuwste wetsuits en zwemvesten van Magic Marine gratis ter beschikking!
Volg Vinea Vakanties op social media
Facebook
LinkedIn
Instagram
Snapchat
YouTube
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Copyright © 2018 Vinea Vakanties, All rights reserved.
Je ontvangt onze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven deze te willen ontvangen

Vinea Vakanties - Ontariodreef 14 - 3565 BD - Utrecht

Pas hier uw email voorkeuren aan of schrijf uit van deze nieuwsbrief.

Stuur deze nieuwsbrief door