19 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Vinted duidelijker over prijzen en voorwaarden na tussenkomst marktwaakhond
[Nieuws] Platform Vinted informeert consumenten voortaan duidelijker over prijzen en voorwaarden. Zo wordt onder meer de totale prijs van de bestelling duidelijker vermeld.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Just Eat Takeaway.com en Amazon brengen samenwerking naar Europa
[Nieuws] Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com en Amazon werken nu ook samen in Europa. Het gaat om een uitbreiding van een bestaande samenwerking.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
Supermarkt zit maaltijdbezorgers steeds meer in de weg
[Nieuws] Supermarkten storten zich de laatste jaren steeds vaker op klanten die op zoek zijn naar gemak en mengen zich steeds meer in de markt van kant-en-klare maaltijden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Boldking vervangt managementteam
[Nieuws] Scheermerk Boldking heeft vier nieuwe leden aan het managementteam zijn toegevoegd, waaronder een nieuwe ceo. Rochdi Darrazi, een van de oprichters, doet een stapje terug.
twitter facebook linkedin
lees verder
CrossBorder Event: groei over de grens
[Advertorial] Kom naar het CrossBorder Event en boost je internationale groei. Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk! Koop nu je ticket met 75 euro korting!
image
image
123Vloerkleed.nl gaat stoppen
[Nieuws] 123vloerkleed.nl, dochteronderneming van Jamani Group waar ook Dekbed-Discounter, De Arend en Koopjedeal onder vallen, gaat stoppen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[Advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
image
image
Superdry mag herstructureringsplan definitief uitvoeren
[Nieuws] Superdry heeft toestemming gekregen van het Hooggerechtshof voor het uitvoeren van zijn herstructureringsplannen. Eerder kreeg het modemerk al groen licht van de schuldeisers en aandeelhouders.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.