Det ved vi!
Se web-version her
Miniferie inkl. RESTAURANT VOUCHER
Vi har kuren mod den såkaldte "vinterdepression" eller vintertræthed..... Hoteloplevelser i vidunderlige København! Og hvorfor nøjes med én overnatning, når du kan vælge to og få en Miniferie inkl. RESTAURANT VOUCHER? Så hvad venter du på? Tag din veninde, kæreste eller hele familien med på en oplevelsesrig vinterferie til København!

Med en Miniferie inkl. RESTAURANT VOUCHER kan du frit vælge imellem 8 af vores hoteller i København og mellem forskellige værelseskategorier. Du kan bruge din RESTAURANT VOUCHER til mad og drikke på hotellet.
Miniferie inkl. RESTAURANT VOUCHER indeholder:
-
-
-
Overnatning (min. 2 nætter)
Morgenmad
Én RESTAURANT VOUCHER pr. nat, som du kan bruge til mad og drikke på hotellet
Beløbet på din RESTAURANT VOUCHER vil have en værdi, svarende til hvem I rejser: DKK 125 pr. nat. pr. voksen og DKK 75 pr. nat. pr. barn (0-11 år).
Pris pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. RESTAURANT VOUCHER på DKK 400,-
Fra DKK 1.120,- (ved 2 voksne og 2 børn u. 11 år)
Det med småt:
Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12. på ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller allerede booket ophold.
Bo centralt hos Wakeup Copenhagen
Book 1 eller flere nætter og oplev København eller Aarhus i din vinterferie. Om det skal være familietid, dig-tid eller kæreste-tid, bestemmer du selv. Få noget at glæde dig til allerede nu! Book et par overnatninger på Wakeup Copenhagen og se frem til at blive en masse oplevelser rigere samt at skulle bo på et smart hotel, der er har kvalitetsmadrasser, morgenbrød fra Meyers og mulighed for at du kan leje cykler, så du rigtig kan tage på opdagelse.
Pris pr. enkeltværelse pr. nat
Fra DKK 400,-

Pris pr. dobbeltværelse pr. nat
Fra DKK 500,-
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group