Vinterferie med bid i på Nordeuropas største akvarium!

 

 

 Logo
Nordsøen Oceanarium på FacebookNordsøen Oceanarium på Instagram 
Nordsøens Jægere
Nordsøens Jægere

Lørdag d. 11. januar havde vi fornøjelsen af at indvie den nye udstilling 'Nordsøens Jægere' med besøg fra vores protektor Grevinde Alexandra af Frederiksborg, samt repræsentanter fra blandt andet Den A.P. Møllerske Støttefond og Nordea-fonden. Vi har ventet i spænding på denne dag meget længe, og vi har glædet os til at kunne fremvise udstillingen, der indeholder 3 nye, smukke akvarier fyldt med alt lige fra elegante gopler, til glimtende sildestimer og glubske rovfisk. 

Det er lagt op til en vinterferie med bid i, når vi netop sætter fokus på Nordsøens Jægere - både dem med og uden tænder! Der er garanti for både spændende og lærerige oplevelser, når vi ruller et fyldt aktivitetsprogram ud fra lørdag d. 8. februar til søndag d. 23. februar, hvor vi alle dage holder åbent kl. 10.00 - 17.00.

Der vil både være mulighed for at opleve de to daglige fordringer af sælerne i det udendørs anlæg, samt dykkeren der fodrer klumpfisk, hajer og stimefisk i det store Oceanarium. Du kan også komme med ‘På jagt i fødekæden’, hvor dig og din familie kan gå på opdagelse og løse sjove og udfordrende opgaver omkring livet i havet. Hver dag kan du komme med på rundvisning i den nye udstilling, hvor vores guider vil fortælle om de mange jægere i Nordsøen og nogle af deres mere eller mindre besynderlige jagtmetoder. Vidste du eksempelvis at en søstjerne gylper sin mavesæk ud af munden for at æde?

Kom helt ind under huden på en en af Nordsøens Jægere, når vores biolog Kristina dissekerer en spættet sæl-han lørdag d. 15. februar fra kl. 11.20! 

Læs mere om vinterferien her
Nominering: Nordens bedste akvarium/tropikarium
Nominering: Nordens bedste akvarium/tropikarium

En af vores absolut vigtigste opgaver er, at sørge for at give dig en rigtig god oplevelse, hver gang du besøger os på Nordeuropas største akvarium! Vi sætter derfor en kæmpe ære i, endnu engang at være blevet nomineret som Nordens bedste akvarium/tropikarium af svenske Barnsemester. De kårer hvert år den bedste attraktion indenfor forskellige kategorier, og vi har tidligere været så heldige at vinde prisen. Du kan se de nominerede i alle de forskellige kategorier og afgive din stemme lige her

Se de nominerede i kategorien Nordens bedste akvarium/tropikarium og stem her
Et kort fuld af fordele.
Et kort fuld af fordele.

Med et årskort til Nordsøen Oceanarium har du adgang til unikke oplevelser for både børn og voksne året rundt! I 2020 har vi åbent i 351 dage, så der er altså rig mulighed for at lægge vejen forbi.

Derudover er der masser af fordele hos både os og andre topforlystelser og zoologiske anlæg i hele landet. Du kan blandt andet få 20% rabat på ophold på Skallerup Seaside Resort i udvalgte perioder*, samt gratis entré til både Kattegatcentret og Aqua Akvarium & Dyrepark.

Læs mere om fordelene ved et årskort her
Nordsøen Oceanarium / Willemoesvej 2 / 9850 Hirtshals
Telefon 98 94 44 44 / Mail info@nordsoemail.dk

 

Nordsøen Oceanarium på FacebookNordsøen Oceanarium på Instagram

Afmeld nyhedsbrev