Du modtager denne mail da du abonnerer på Det Økologiske Spisemærke nyhedsbrev Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
 
Markedsfør jeres Spisemærke med vores nye materialer
I samarbejde med Økologisk Landsforening har vi i Fødevarestyrelsen fået udarbejdet nye materialer, som jeres virksomhed kan downloade gratis til jeres kommunikation og markedsføring af Det Økologiske Spisemærke.
Læs hele nyheden her

Danskerne er verdensmestre i forbrug af økologi
Danmark er rykket op på en fin førsteplads, når det gælder økologiforbrug pr. indbygger.  Faktisk brugte den gennemsnitlige dansker i 2019 hele 2.559 kr. på økologiske fødevarer, skarpt efterfulgt af Schweiz med 2.515 kr. pr. indbygger, mens tredjepladsen går til Luxemburg med 1.972 kr. pr. indbygger om året.
 
Læs hele nyheden her

De private spisesteder forsætter med økologien
Under Corona-krisen har ikke mindst restaurationsbranchen været hårdt ramt af nedlukninger. Alligevel er der virksomheder, der har brugt tiden på at udvikle deres forretning, blandt andet ved at omlægge til en mere økologisk profil på menukortet. Seneste eksempel er Comwells hotel- og konferenceenheder i Odense, der netop har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke med bronzeordningen. Det betyder, at de nu har mellem 30-60 % økologi i deres køkkener. Derudover er de det første konferencested i Odense med Spisemærket, og sikkert ikke det sidste.
 
Læs hele nyheden her
 
 
Med venlig hilsen
Fødevarestyrelsens Økologi Team