Nyhedsbrev fra Løgismose, februar 2017 Læs nyhedsbrevet i en browser
LØGISMOSE.DK    WEBSHOP   
FINE WINES    LØGISMOSE I NETTO   
LAD OS STÅ FOR MANDAGENS MÅLTID
Sæt kvalitet på ugens første dag med et godt middagstilbud. Hver uge kan du i vores butikker på Ndr. Toldbod og i Magasin på Kgs. Nytorv tage en af vores færdigretter til to personer og en god flaske vin med hjem for 209,00 kr.

I denne uge kan du nyde vores Frikassé af kalv fra Grambogård med stuvning på sæsonens grøntsager i en cremet bechamelsauce.

Dertil får du Langhe Rosso ”Corte Enrichetta”, Pelassa; en blød og saftig rødvin lavet på Barbera og Nebbiolo i en lettilgængelig og rund stil. Servér den ved 15° C.
Som tilbehør anbefaler vi: Rosmarinkartofler, pr. 100 g, 14,90 kr.


SE MANDAGSMIDDAGEN FOR DE NÆSTE FIRE UGER HER
VI FEJRER VINTERTRØFLEN PÅ NORDRE TOLDBOD
I næste uge hylder vi verdens mest eftertragtede svamp i vores butikker på Nordre Toldbod og Magasin, og forberedelserne er i fuld gang.

Vintertrøflen er i højsæson netop nu, og du kan opleve dens unikke aroma, smage på alverdens produkter med trøffel og tage snacks, tapas, færdigretter og vinen dertil med dig hjem.

Mød også chefsommelier, Thilde Maarbjerg, til en snak om trøfler og vin.


LÆS MERE OG SE HELE PROGRAMMET HER
LIDT OM TRØFLER ...
En af Frankrigs største gourmeter, Jean-Anselme Brillat-Savarin, som i 1825 udgav værket Smagens Fysiologi, omtalte trøfler som gastronomiens sorte diamanter. Han skrev desuden, at trøflen ikke er et decideret afrodisiakum, men har en tendens til at gøre mænd mere indladende og kvinder mere eftergivende.

Trøflen er en stor familie af underjordiske svampe, som vokser i symbiose med forskellige træer som eg, bøg, el eller hassel. Ikke alle trøfler er spiselige, men blandt dem der er, kan man finde nogle af de mest kulinarisk fascinerende råvarer overhovedet.

LÆS MERE OM TRØFLEN OG FORSKELLEN PÅ HVIDE OG SORTE TRØFLER HER

FØDSELSDAGSBOLLER PÅ MORGENBORDET

Servér friskbagte boller til en hyggelig morgen i vinterferien. Brug vores økologiske brødblanding til fødselsdagsboller med æg fra fritgående høns. Så kan du blive lidt længere under dynen. Det eneste, du skal gøre, er at tilføje gær og vand, ælte dejen og bage bollerne i ovnen, og så har du 12-14 stk. boller. Du kan også fint bruge dejen til at bage fastelavnsboller – fyld dem med creme og pynt med glasur for en sikker vinder hos både børn og alle med en sød tand.

FIND VORES FØDSELSDAGSBOLLER I NETTO LIGE NU TIL 25,00 KR.
VORES SLAGTER HJÆLPER MED DET ULTIMATIVE STYKKE KØD
Velhængt oksekød står for mange som den ultimative kødoplevelse og kombinationen af fedtmarmorering, smag og mørhed går op i en højere enhed, når godt kød tørmodnes i et sted mellem 30 og 90 dage. Særligt er højreb velegnet, og hos slagteren på Nordre Toldbod kan du nu købe et helt højreb, og få det modnet og udskåret efter dine ønsker.

Højreb fra Grambogård på Fyn – 219,00 kr. pr. kg. inkl. al håndtering ved modning, udskæring af bøffer med mere.


LÆS MERE OM HØJREB OG HVAD SLAGTEREN TILBYDER HER
TO GODE VINE TIL DIT HØJREB
Priorat Galena ØKO, Domini de La Cartoixa, 2012
Priorat er et af Spaniens mest fascinerende vinområder, hvor snørklede ældgamle stokke kæmper i den glohede skiffer med det usandsynlige resultat: enestående vin. Den potente karakter er tydelig i Clos Galena, nærmest eliksir i glasset bestående af Grenache, Cabernet Sauvignon, Merlot og Carignan lagret 12 måneder på franske og amerikanske fade. Vinen er nuancerig, hårdtslående og som skåret ud i granit, men alligevel så indsmigrende og uafrystelig. Servér den i rummelige glas ved 18° C.
Læs mere og bestil vinen her
228,00 kr.
Cabernet Estate, Alexander Valley, Stuhlmuller Estate, 2012
En vellavet amerikansk Cabernet Sauvignon fra danske Leo Steen Hansens hænder – som tydeligvis er godt skruet på. Klassiske druearomaer af solbær, modne brombær og sorte kirsebær samt et strejf af tobak og nellike. Elegant krydring fra 10 måneder på franske fade, heraf 48% nye fade, og en moden tanninstruktur som giver et perfekt modspil til kødets fibre. Servér den ved 18° C i rummelige glas.
Læs mere og bestil vinen her 349,00 kr.
SMAG PÅ TRE STORE STÆRKE I MAGASIN PÅ FREDAG
Rom, whisky og gin – du kan opleve gode repræsentanter for alle tre kategorier hos Løgismose i Magasin på Kgs. Nytorv og i vores butik på Nordre Toldbod, når vi trækker vores favoritter frem. I denne uge giver vi endvidere 15% rabat på flaskerne, og inviterer dig til at smage dem hos Løgismose i Magasin på fredag 17. februar kl. 15.00-18.00.

Arran Malt Whisky 10 years med glas: Whiskyen har vundet dobbelt guld ved China Wine & Spirits i 2014, hvor den også modtog en Best Value Award. En smukt lavet whisky! – normalpris 499,00 kr. – denne uge 425,00 kr.

Rum Diplomatico Exclusiva: En af de bedste rom fra Venezuela med toner af karamel, honning, kaffe og eksotisk frugt – normalpris 385,00 kr. – denne uge 325,00 kr.

ELG Gin no. 1 premium: Master destiller Henrik Elsner fra Den Ny Spritfabrik i Fredensborg har begået denne genistreg med imponerende klarhed og blot tre smagsingredienser – normalpris 269,00 kr. – denne uge 229,00 kr.
ÅRETS FØRSTE SMAGNINGER I VINKLUB FOR KVINDER
Vinklub for Kvinder er et sted, hvor kvinder mødes og nyder en fælles interesse for god vin. På tværs af generationer og samfundslag samles man om vinen som kilde til nydelse, inspiration og fordybelse. Det er gratis at være medlem og tilmeldingen til årets første smagninger er i luften.

Marts måned byder på Winemakers Dinner i både Odense og København med Emanuela Stucchi Prinetti, som står i spidsen for en af Chianti Classicos mest berømte vingårde, Badia a Coltibuono.

· Odense, onsdag 8. marts: Winemakers Dinner på Restaurant Marie Louise. 
· København, torsdag 9. marts: Winemakers Dinner på The Italian.

FÅ BILLETTER: Torsdag 4. maj er der mulighed for at få kyndig vejledning i mousserende vine når chefsommelier Thilde Maarbjerg, byder velkommen til en eftermiddag i boblernes tegn i H.C. Andersen Lounge i Magasin på Kgs. Nytorv i København. 

LÆS MERE OM VINKLUB FOR KVINDER OG TILMELD DIG HER
HUSK AT DU LIGE NU KAN FINDE 'FÆTTERLAVNSBOLLER' I BUTIKKEN PÅ NORDRE TOLDBOD

Bollerne er konditoriets bud på den klassiske fastelavnsbolle med creme og glasur. Vi har samlet dem i en æske med fire slags med hver sin smag, så der er én til alle.

Vælg mellem:
kakao, hindbær, mango/passion og vanilje. Glasuren er farvet med naturlig farve fra frugtpuré.


Du får 4 stk. for 95,00 kr.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Løgismose – klik her