Visumeisen Belarus (Wit-Rusland) versoepeld

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 15 februari 2017

Zonder visum naar Belarus bij verblijf tot vijf dagen


Gaat u op zakenreis naar Belarus en blijft u daar korter dan vijf dagen? Dan mag u vanaf nu zonder visum in het vliegtuig stappen. Bij de grenscontrole moet u – uiteraard – wel een geldig (EU-)paspoort overleggen. Bovendien moet u aantonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt (ten minste 25 euro per etmaal in Belarus) en dat u tijdens uw verblijf voor minimaal 10.000 euro bent verzekerd tegen ziektekosten.
Als u langer dan vijf dagen in Belarus wilt blijven of als u met de (vracht)auto de grens passeert, blijft een visum vereist. Natuurlijk helpen de specialisten van BRIC Travel u graag met de aanvraagprocedure. Zij kunnen u ook vertellen welke regels voor u gelden als u houder bent van een niet-EU-paspoort.
Bel of mail ons voor meer informatie.

Nieuwe tariefstructuur bij KLM


KLM heeft een nieuwe tariefstructuur geïntroduceerd voor de economyclass op Europese vluchten. Binnen dit zogeheten ‘branded fares’-concept kunt u kiezen uit drie ticketvarianten: Light, Standard en Flex. Elke variant heeft zijn eigen kenmerken en voorwaarden. 
Light is de voordeligste optie. Een Light-ticket is niet te wijzigen en inchecken van ruimbagage is alleen tegen extra betaling toegestaan. Bij een Standard-ticket hebt u beperkte omboekmogelijkheden en mag u één stuk ruimbagage (van maximaal 23 kg) meenemen. Flex is de luxe variant. Met een Flex-ticket mag u niet alleen 23 kg ruimbagage meenemen, maar ook inchecken bij de businessclassbalie (Sky Priority). Bovendien krijgt u voorrang bij security en boarding, en kunt u kosteloos omboeken en annuleren.
Een Standard-ticket is 50 euro duurder dan een Light-ticket voor dezelfde vlucht, een Flex-ticket 139 euro. Upgraden is mogelijk. De maaltijden aan boord zijn in alle tariefklassen inclusief.
Niet zeker welk ticket het beste aansluit bij uw reiswensen? Neem dan contact op met BRIC Travel.

China registreert vingerafdrukken bij aankomst


Sinds afgelopen vrijdag moeten alle buitenlanders tussen 14 en 70 jaar die aankomen op de luchthaven van het Zuid-Chinese Shenzhen, hun vingerafdrukken laten scannen. Deze maatregel wordt binnenkort ook op andere luchthavens ingevoerd. De Chinese overheid wil hiermee de veiligheid in het land bevorderen.
Opvallend genoeg worden bij het aanvragen van een visum voor China uw vingerafdrukken nog niet vastgelegd.
 

Goedkoop naar St. Petersburg met Aeroflot


Gewoontegetrouw pareert Aeroflot de (net afgelopen) Werelddeal Weken van KLM met een extra scherp tarief voor vluchten naar St. Petersburg. Voor € 325 (inclusief toeslagen en reserveringskosten) boekt u een retourtje naar Ruslands tweede stad. Helaas is de beschikbaarheid voor dit tarief zeer beperkt. Enige flexibiliteit in uw reisdata is daarom vereist. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op

Japan legt super-HSL aan


Tussen Tokio en Nagoya komt de snelste hogesnelheidslijn ter wereld. Voor de lijn wordt maglev-technologie toegepast; dit maakt een topsnelheid van bijna 600 kilometer per uur mogelijk. De afstand van 286 kilometer tussen de Japanse hoofdstad en de vierde stad van het land kan hiermee binnen 40 minuten worden afgelegd. De lijn, die voor 80 procent door tunnels voert, moet in 2027 klaar zijn.
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019