browser versie

Markt vandaag

Beursupdate: AEX vlak geopend

09:09 De Amsterdamse beurs is woensdag vlak geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX fractioneel hoger op 746,08 punten.

Vlakke opening AEX voorzien

08:09 De Amsterdamse beurs gaat woensdag een min of meer vlakke opening tegemoet. Futures op de AEX noteren ruim een half uur voor de openingsgong fractioneel in het rood. Dinsdag sloot de hoofdgraadmeter 0,6 procent hoger op 745,89 punten.
(Advertentie)

GRATIS webinar Masterclass Trading

Wil jij de geheimen, tactieken en de mindset van succesvol traden leren? Meld je dan nu aan voor de GRATIS webinar Masterclass trading op 30 augustus om 20:00 uur!


Ja, ik meld me aan

Nieuws

Europese autoverkoop stijgt door - ACEA

09:10 De verkoop van personenauto's in Europa is in juli verder gestegen. Dit meldde de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA woensdag.

Beursupdate: AEX vlak geopend

09:09 De Amsterdamse beurs is woensdag vlak geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX fractioneel hoger op 746,08 punten.

Miljoenenclaim tegen ING om dochter Payvision - media

09:03 ING hangt een miljoenenvordering boven het hoofd vanwege ernstige nalatigheid bij de klantcontroles bij dochter Payvision. Dit meldde Het Financieele Dagblad woensdag.

Ajax contracteert Georges Mikautadze

08:50 Ajax, FC Metz en Georges Mikautadze hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de aanvaller naar Ajax. Dit maakte de Amsterdamse club woensdagochtend bekend.

Solvabiliteit ASR Nederland tikje beter dan verwacht

08:33 De solvabiliteit van ASR Nederland viel het afgelopen half jaar een tikje hoger uit dan verwacht, terwijl de kapitaalaanwas juist net iets minder was dan vooraf ingeschat. Dit concludeerde zakenbank Morgan Stanley woensdag naar aanleiding van de cijferrapportage van de Nederlandse verzekeraar voorbeurs.

RBC zet Heineken op verkooplijst

08:31 RBC heeft woensdag het advies voor Heineken verlaagd van Sectorperform naar Underperform en het koersdoel voor de brouwer ging van 86,00 naar 78,00 euro. Dit bleek uit een rapport van RBC.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel