Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Vlasman sloopt 200 meter brug met Hitachi ZX890LCR-6

Lees verder...

Fuchs MHL390F van Stolwerk is grootste in Nederland

Van der Spek Vianen bouwde de grootste Fuchs van Nederland op bij Stolwerk Metaal B.V. in Breda. De Fuchs MHL390F is de eerste in de Benelux. Hij weegt ruim 80 ton en is voorzien van een giekconfiguratie met een bereik van 24 meter.

Lees verder...

Meer besparen met Het Nieuwe Draaien op BouwMachines Kennisdag

Het Nieuwe Draaien is een van de thema’s op de kennisdag van BouwMachines en de BMWT. Hoewel al jaren cursussen worden gegeven, zijn machinisten geneigd om in hun oude patroon te vervallen. Voor ondernemers valt er daarom nog veel te besparen. 

Lees verder...

Rechter beslist: Ballast Nedam krijgt Blankenburgtunnel, BAM likt wonden

Ballast Nedam, Maquire en DEME (combinatie BAAK) krijgen de Blankenburgtunnel gegund. De rechter beslist dat alle beschuldigingen van vals spel en dubbele petten ongegrond zijn. Het verliezende consortium BVV24 (BAM, VolkerWessels, Boskalis en TBI) heeft het nakijken.

Lees verder...

BEEQUIP en Next Rental samen in machineverhuur

Financier van bouwmaterieel BEEQUIP en machineverhuurder Next Rental gaan samenwerken in machineverhuur. Bedrijven die een machine huren bij Next Rental, betalen alleen wanneer de machines daadwerkelijk ingezet worden.

Lees verder...
(advertorial)

Lager verbruik en nieuwe looks voor Komatsu PW118MR-11

Komatsu Europe kondigt de nieuwe PW118MR-11 midigraafmachine aan. De vernieuwde PW118MR-11 is een snelle en precieze midigraafmachine met korte overhang achteraan. De EU Stage IV motor van 72,5 kW/98,6 pk verlaagt het brandstofverbruik volgens Komatsu met 6 procent.

Lees verder...

Hitachi ZX300LC-6 met 15 meter giek af-fabriek

Bij Küper Transport draait de eerste Hitachi ZX300LC-6 met 15 meter giek af-fabriek. Het bereik met bak is 16 meter. De machine biedt volgens Hitachi een uitzonderlijke productiviteit en is perfect voor gebruik in de Europese bouwsector.

Lees verder...
(advertorial)

Vacatures

Diagnose Technicus / Diagnose Specialist - DPS Power B.V. (Ridderkerk)
Monteur (Emmeloord)
Chauffeur (Huizen)

Download gratis de praktijktest met de Yanmar SV100-2

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.