Hej John

Sidste chance: Tilbudsavisen gælder til og med lørdag

Lige nu lokker vejret til udendørs projekter i haven – måske trænger terrassen til at blive algefri? Find tilbud på GORI Fjern Belægninger og meget andet i tilbudsavisen lige nu. Og du kan lige nå det - tilbuddene gælder til og med lørdag den 11. april. Køb på STARK.dk eller i din lokale STARK.    

Vælg den rigtige robotplæneklipper til din have

Vil du også gerne slippe for at slå græsset sommeren igennem? Robotplæneklippere er for alvor blevet populære og med god grund, for der er flere fordele ved den lille selvkørende græstrimmer. Men hvilken model passer til din have? Det kan du læse mere om her.


STARK forhandler et bredt udvalg af de bedste robotplæneklippere på markedet. Tjek udvalget i din lokale STARK eller på STARK.dk

Pas godt på dit hegn

Er hegnet blevet trist at se på efter en lang og fugtig vinter? Alger og råd sætter sit tydelige præg på træet. Følg disse 8 trin - så bliver dit træværk flot igen og du forlænger du træets levetid. 

Tillykke til...

Har du haft dit SelvByg-kort oppe af lommen i marts? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kr. til STARK. Er du endnu ikke er medlem af SelvByg, kan du blive det her. Husk, at gavekort til STARK gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: