Dé specialist voor winters Scandinavië


Beste reisliefhebber,

Vanaf 17 december t/m 14 maart bieden wij nu 2 x in de week een rechtstreekse vlucht aan vanaf Groningen Airport Eelde naar Scandinavian Mountains Airport in het prachtige hart van Scandinavië. Hoe fijn is het niet om juist nu vanaf een kleinere luchthaven te vliegen? Onze nieuwe vliegverbinding is het perfecte begin van een onbezorgde ski vakantie, die u kunt combineren met winterse avonturen zoals een husky- of sneeuwscooter-safari.

Boek gerust één van onze reisarrangementen naar Trysil of Sälen inclusief vliegreis vanaf Groningen Airport Eelde, want u profiteerd van de zekerheid van onze BBI Travel COVID belofte! 

BBI Travel covid-belofte vanaf Groningen Airport Eelde

  1. Gratis parkeren is inbegrepen, dus u heeft geen openbaar vervoer nodig.
  2. Bij de reispapieren ontvangt u per persoon een gratis mondkapje.
  3. De boarding procedure verloopt extra covid-veilig.
  4. Wij werken naar voorbeeld van het protocol van het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen), al een week voor uw vertrek bereiden wij uw reis voor.
  5. GEEN CORONA VOUCHER, indien we de reis moeten annuleren i.v.m. code oranje of andere covid gerelateerde oorzaken, dan krijgt u uiterlijk vier weken na annulering de door u betaalde reissom weer teruggestort.

Liever een korte break er tussenuit? Ook dit kan gewoon! U kunt vrijwel het gehele assortiment voor 4,5 of 8 dagen boeken! Kijk snel op onze website www.bbi-travel.nl en ontdek onze reizen naar het (wintersport)hart van Scandinavië. 

Reislustige groet,

Het BBI Travel Team 

Excursie mogelijkheden Trysil
Excursie mogelijkheden Sälen
Hoe sneeuwzeker is het nou eigenlijk in Noorwegen en Zweden?
 
Lees hier alles over de sneeuwzekerheid in Scandinavie 
8-Daagse Wintersport Fjallbyn Chalets, Stöten Zweden 

Stöten wordt door velen bestempeld als het leukste ski gebied in de Sälen-regio. Een ideale bestemming voor familie's met kinderen. Fjallbyn chalets zijn Compacte, maar leuke hutten in het Zweedse bos. Inclusief BBI Travel COVID-belofte en gratis parkeren. 


Vertrek 17 december t/m 7 maart
Vanaf  € 445,- pp
 
Meer Informatie  
5-daagse Mini break Stöten ski hotel Zweden, Sälen 

Het hotel ligt in het hart van Stöten. Vanaf hier stapt u zo de deur uit en de piste op. Naast de goede ski- in/ski-out locatie, ligt ook Stötentorget met alle faciliteiten, zoals restaurants, skihuur, zwembad en bowling voor de deur. Inclusief BBI Travel COVID-belofte en gratis parkeren.

Vertrek 17 december t/m 7 maart
Vanaf € 536,- pp
 
Meer informatie
8-Daagse wintersport Trysil privé chalets, Trysil 

Bij en aan de pistes liggen tal van privéchalets en blokhutten, vrijwel allemaal ski- in/ski-out! Ideaal voor gezinnen met kinderen die de rust en de ruimte zoeken. 
Inclusief BBI Travel COVID-belofte en gratis parkeren. 

Vertrek 20 december t/m 7 maart
Vanaf € 550,- pp
 
Meer informatie
5-Daagse mini break Trysilfjell Apartmenthotel, Trysil Turistsenter

Dit complex is een niet al te groot aparthotel, dat al jaren populair is bij Nederlanders en recentelijk is gerenoveerd. De centrale ligging maakt Trysilfjell Apartmenthotel erg geliefd, direct aan de pistes en de lift Inclusief BBI Travel COVID-belofte en gratis parkeren. 

Vertrek 17 december t/m 7 maart
Vanaf € 508,- pp
 
Meer informatie
Trysil & Sälen - Het hart van Scandinavië
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Canada
Finland