Nieuwsbrief van 17-11-20 6:30:27
Online bekijken

Grote glaspartijen, efficiënte isolatie en perfect geïntegreerde doekzonwering

Doekzonwering zonder in te leveren op detaillering vliesgevel

Zichtbaarheid is cruciaal voor dit nieuwbouw bankkantoor in Roeselare (België). Met de nieuwe Fixscreen Minimal CW50 zonwering van Renson perfect geïntegreerd op de vliesgevel langs de straatkant, wordt dit extra benadrukt. Terwijl men er toch steeds tegen de zon beschut zit. Een minimalistisch en functioneel gebouw dat voldoet aan alle noden van een modern bank- en verzekerings-kantoor: dat was de wens van de aannemer.

MC Wall: de vliesgevel voor grote glasoppervlakten

Veel glas, weinig profiel en grote overspanningen: esthetisch is de MC Wall een topper. Bovendien voldoet deze vliesgevel aan de hoge eisen op vlak van wind- en waterdichtheid, thermische isolatie, akoestiek, inbraakwerendheid en brandveiligheid.Het systeem is geschikt voor alle types ondoorzichtige of beglaasde vullingen, met een draagkracht van 600 kg.

Webinar Lichtgewicht Bouwen

Lichtgewicht bouwen met hoge isolatiewaarde, duurzaam karakter en de uitstraling van baksteen, is een veelgehoorde behoefte in de markt. Dit webinar biedt u inzichten en antwoorden over zowel trends (commerciële afwegingen) als ook mogelijkheden en detailafwerkingen (technische afwegingen). Er wordt aandacht besteed aan de ontwerpfase en de realisatiefase. Kortom, mis dit niet en schrijf u vandaag nog in.

Kooltherm K15 Vliesgevelplaat

Gevelisolatie nodig? Of wilt u een aluminium vliesgevel isoleren? Voor de isolatie van gevels en vliesgevels heeft Kingspan Insulation de Kooltherm K15 Vliesgevelplaat in het assortiment. De gevelisolatie van Kingspan Insulation is te gebruiken als gevelsysteem en als gevelbekleding. Het is een resol hardschuim isolatieplaat, aan één zijde voorzien van een gesloten zwart samengesteld aluminium folie en aan de andere zijde een micro geperforeerd blank aluminium folie.

Architectuur en functionaliteit worden samengebracht

Met de toepassing van vliesgevels worden architectuur en functionaliteit samengebracht tot een spraakmakend onderdeel van een bouwwerk. Een mooie transparante afsluiting van een sfeervol atrium, een volledig functionele geluidswerende gevel of een afsluiting van een galerij, waardoor men geen hinder heeft van mindere weersomstandigheden, zijn zomaar enkele toepassingen.

Vliesgevels

De bebouwde omgeving heeft een heel ander aanzicht gekregen sinds de introductie van de eerste vliesgevel in de 19e eeuw. In Engeland werd toen het eerste stalen vliesgevelsysteem ontwikkeld. In de jaren 70 van de vorige eeuw werden vliesgevels ook van aluminium gemaakt en werd er ook een koudebrugonderbreking ontwikkeld.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.