Lentekriebels in De Onlanden | Snelcursus zwanen fotograferen
NIEUWE ROOTS!

NIEUWE ROOTS!

De nieuwe Roots van MAART is nu verkrijgbaar: in de winkel én online!
Roots
Podcast Notenkrakers
DEZE VOGEL ZINGT ZIJN EIGEN NAAM

In maart keert de tjiftjaf weer terug uit het warme zuiden. In de nieuwe podcast Notenkrakers hoor je hoe je de zang herkent van deze lentebode, die zijn eigen naam zingt.
Foto: Annie Keizer

Roots
Te zien in maart
HOTSPOTS GEHAKKELDE AURELIA

Zodra de zon tevoorschijn piept en het iets warmer wordt, vliegt de gehakkelde aurelia weer rond. Het is een prachtig schouwspel als het mannetje een vrouwtje probeert te versieren, want ze dansen in lucht om elkaar heen. Waar vind je ze? Wij delen twee hotspots met je.
Foto: Hannie Joziasse

Roots
Fototentoonstelling
PLANEET PLASTIC

Planet or Plastic – Samenwerken aan een duurzame wereld is de titel van de nieuwe fototentoonstelling in het Museon. De tentoonstelling, van 12 maart t/m 22 november, laat zo’n zestig journalistieke, artistieke en wetenschappelijke foto’s zien.
Foto: Justin Hofman

Roots
Ommetje in De Onlanden
VOORJAARSSIGNALEN

De Onlanden bij Groningen: 20 jaar geleden was het nog strak boerenland. Nu kronkelt het Eelderdiepje door nat moeras met riet, roerdomp en zilverreiger. In maart barst het voorjaar hier los met zingende blauwborsten en veldleeuweriken. Ontdek het met dit 6,6 km tellende natuurommetje.
Foto: Marcel van Kammen

Roots Natuurfotowedstrijd
DOE MEE: INSTUREN KAN NOG 1 WEEK

Ben jij wild van natuurfotografie en ga je graag met jouw camera de natuur in? Stuur je mooiste foto’s voor 19 maart in via rootsmagazine.nl/natuurfotowedstrijd en maak kans op een super-de-luxe Canon EOS 90D-camera t.w.v. € 1.420 of een van de andere te gekke prijzen!

Roots
Roots
Zo fotografeer je...
EEN MAGISCHE ZWANENFAMILIE

In de serie Uitgelicht op de website van Roots, bespreekt een natuurfotograaf zijn of haar (recent gemaakte) foto. Deze keer vertelt Kevin van den Hoven over het fotograferen van een zwanenfamilie. En hij geeft 4 fototips!
Foto: Kevin van den Hoven

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer