Nieuwsbrief van 6-2-18 6:43:00
Online bekijken

Een schoon interieur begint bij de voordeur

Een schoon interieur begint bij de voordeur

Over de hele wereld bekend: ABI Entreematten. Het familiebedrijf dat is opgericht in 1910, dankt zijn ontwikkeling en succesvolle groei aan opvolging van generatie op generatie. Inmiddels is ook de vierde generatie toegetreden tot de directie, floreert het bedrijf zowel nationaal als internationaal en levert ABI Entreematten producten wereldwijd.

De emco entreemat voor de finishing touch van uw vloer

Zand, kiezels, stof en vocht zijn de belangrijkste oorzaken voor beschadigingen en algemene slijtage aan vloeren. De beste manier om langdurig een mooie vloer te hebben is door ervoor te zorgen dat het vuil bij de entree wordt opgenomen. Naast kwaliteit en onderhoud is ook uitstraling en eenheid een belangrijk item bij de aanschaf van uw entreemat.

Marmoleum vloeren zorgen voor natuurlijke uitstraling duurzaamste school Nederland

De nieuwe openbare basisschool Brinck-Bluyssen in Uden is de duurzaamste school van Nederland en wordt verwarmd door middel van een ijskelder. Dit gebeurt volgens het omgekeerde koelkastprincipe: de warmte die vrijkomt bij het koelen van het ijs, wordt gebruikt om het schoolgebouw te verwarmen. Ook anderszins is de school extreem duurzaam.

Maxxis: de kameleon onder de entreematten

Speciaal om architecten een maximale ontwerpvrijheid te bieden is onlangs de verbeterde Maxxis entreemat gelanceerd. Met Maxxis entreematten biedt Storax een esthetische systeemmat van topkwaliteit die qua kleur volledig naar uw wens kan worden aangepast. Ideaal voor het afstemmen op bijv. het interieur of de huisstijl van de organisatie. 

Een bestseller in vloerbedekking in een nieuw en modern jasje

Bijna 30 jaar geleden bracht nora flooring systems norament® grano op de markt en sindsdien is de rubber vloerbedekking met zijn karakteristiek granulaatdessin niet meer uit het assortiment weg te denken. Maar ook een vloerklassieker gaat met zijn tijd mee en daarom heeft het assortiment in de loop der jaren steeds opnieuw kleine veranderingen ondergaan.

Onbezorgd de natte vloer op met Wetroom Concept van Tarkett

Anti-slip vloeren voor sanitaire ruimtes in gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs, sportcentra en huisvesting. Het Tarkett Wetroom Concept omvat vloer- en wandbekleding die speciaal is ontwikkeld voor natte ruimtes. Het oppervlak, al dan niet voorzien van noppen, biedt goede grip voor de voeten, zelfs als de vloer glad is door zeep en water.

Madgrip spaghettimatten: actief werkende schraapmatten met stevige lusvezels

Een Madgrip spaghettimat van professionele kwaliteit wordt op maat geleverd. De entreemat is makkelijk in onderhoud en eenvoudig te leggen, en eventueel van uw logo te voorzien.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.