Nieuwsbrief van 11-7-17 7:02:00
Online bekijken

Vloerafwerkingen: Tegelen op een 3 dagen oude verse cementdekvloer? Zo doe je dat!

Tegelen op 3 dagen oude verse cementdekvloer

Al 3 dagen na het aanbrengen van een cementdekvloer tegels verlijmen en dan ook al 7 dagen daarna de vloerverwarming volledig aanzetten? De zeer sterke en flexibele tegellijm PCI Flexmörtel S2 maakt het mogelijk dubbel tijd te besparen. En het feit dat geen langdurig opstookprotocol voor de vloerverwarming nodig is, levert ook veel gemak op.

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. Geen wonder dat u hoge eisen stelt aan balkons en galerijen.

Buitendek Haarlem College weer veilig dankzij Triflex

Tussen de Schipholweg en de Broekweg in Haarlem ligt het in 2010 gerealiseerde Haarlem College. Deze VMBO school is onderdeel van de Dunamare Onderwijsgroep en telt zo’n 1000 leerlingen. Eén van de opvallende elementen van het Haarlem College is de buitenruimte, van 3500m2, die voor een deel gerealiseerd is op het dak van de parkeervoorziening en het dak van het sportcentrum. 

emco schoonloopzones: vele dessins en mooie kleuren

Voor nog meer ontwerpvrijheid, toepassingsmogelijkheden en duurzaamheid heeft emco het toch al omvangrijke assortiment schoonloopzones uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE. Op deze manier heeft u een nog grotere keuze uit exclusieve patronen, bijzondere reliëfs en onbegrensde mogelijkheden qua kleuren. 

Nieuwe Flotex Tibor doet ontwerpen Tibor Reich herleven

Forbo Flooring brengt deze maand een fraaie nieuwe collectie op de markt met de naam Flotex Tibor
Tibor Reich was een Hongaarse ontwerper die in Groot-Brittannië een ware designrevolutie ontketende. Tijdens de tweede helft van de twintigste eeuw introduceerde Reich innovatieve oppervlaktepatroon-ontwerpen en ontwierp hij vele 'cutting edge' designtechnieken die tot op de dag van vandaag gebruikt worden. 

Rubber vloeren als een kunstwerk

Positieve geluiden over noraplan lona: De preview-collectie van deze nieuwe aanwinst wist al te overtuigen
Positieve geluiden over een buitengewoon dessin – de nieuwe rubber vloerbedekking noraplan lona van nora flooring systems wordt bij de architecten goed ontvangen. De architecten aan wie we de nieuwe rubber vloerbedekking hebben laten zien, waren enthousiast. 

Tarkett bekroond met Red Dot Award voor iD Mixonomi-collectie 

Tarkett, de internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloeren en sportveldbekleding, heeft bekendgemaakt dat de iD Mixonomi-collectie de felbegeerde 'Red Dot Award: Productdesign 2017' heeft gewonnen. De Red Dot Award – een van de grootste designwedstrijden ter wereld – is al meer dan zestig jaar de internationale bevestiging van uitzonderlijke designkwaliteit.

Eigentijds designbeton in de varianten microcement, microbeton, porcelane en midi.

DC Design Beton bv levert designbeton in de varianten microcement, microbeton, porcelane en midi. Dit zijn minerale coatings, ook wel microcementmortel genoemd. De producten microcement, microbeton, porcelane en midi worden in Duitsland en Nederland gemaakt.

Hightech bedrijf EPR speelt op safe met ESD-veilige Bolidt vloer

De nieuwbouw van hightech onderneming EPR bestaat uit een representatieve en transparante huisvesting op een zichtlocatie op de Novio Tech Campus in Nijmegen.
Deze campus is een technologisch bedrijvenpark voor hoogwaardige, innovatieve bedrijven op het gebied van life science, health en semiconductors. Omdat EPR met zeer gevoelige elektronica werkt, is gekozen voor het ESD-veilige vloersysteem Bolidtop® Stato 500.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.