Nieuwsbrief van 1-8-17 10:02:00
Online bekijken

Vloeren: De creatieve oplossing voor terras-, entree- en galerijvloeren

Maak uw vloer persoonlijk met Triflex Creative Design

Wilt u uw ontwerp nu nog persoonlijker maken, en wilt u de vloer perfect laten aansluiten bij de architectuur van uw pand? Kies dan voor Triflex FloorTattoos of voor het gebruik van Triflex Creative Design.

Modern dessin met een natuurlijke uitstraling

Stijlvol, esthetisch, puristisch – met de nieuwe rubber vloerbedekking norament arago heeft nora flooring systems de ideale vloer ontwikkelt voor moderne architectuurconcepten. Door het subtiele, smaakvolle kleurenspectrum en het gemarmerde dessin is norament arago perfect voor het gebruik in representatieve ruimten.

OLBECON presenteert vernieuwde kanaalplaat VSN 12

De VSN 12 is uitermate geschikt voor toepassing in utiliteitsbouw. De VSN 12 met een dikte van 120 mm en de SP500 met een dikte van 500 mm. De VSN 12 is een oud gediende. In een tijd waarin duurzaamheid en kostenefficiëntie hoog in het vaandel staan, zijn dit welkome aanvullingen. 

Nieuwe Flotex Tibor doet ontwerpen Tibor Reich herleven

Forbo Flooring brengt deze maand een fraaie nieuwe collectie op de markt met de naam Flotex Tibor
Tibor Reich was een Hongaarse ontwerper die in Groot-Brittannië een ware designrevolutie ontketende. Tijdens de tweede helft van de twintigste eeuw introduceerde Reich innovatieve oppervlaktepatroon-ontwerpen en ontwierp hij vele 'cutting edge' designtechnieken die tot op de dag van vandaag gebruikt worden.

FloorBridge vloerdilatatie profielen voor parkeergarages

Succesvolle parkeergarages zijn ontworpen om te voldoen aan gebruikerseisen. Deze eisen lopen uiteen van een welkom gevoel tot een veilige plaats voor de auto. Garages zonder lekkageschade, vervormde vloerprofielen en roestvorming versterken het comfortabele dat de gebruiker zoekt.

Fixplate lock systeem voor keramiek op dakterrassen

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.