Nieuwsbrief van 27-8-19 7:00:19
Online bekijken

Thema vloeren 2019

Duurzame vloeren voor OurDomain Amsterdam Diemen

OurDomain Amsterdam Diemen is een nieuw woonconcept exclusief gericht op hoger opgeleide jongeren die pas zijn afgestudeerd en al een inkomen hebben. De van oorsprong Amerikaanse beheerder Greystar werkt samen met Forbo om voor ruim 1000 studenten woningen duurzaam gestoffeerd op te leveren. Het gaat hier om ruim 30.000 m2.

Gratis proefmonster Redu-Panel

Unifloor presenteert Redu-Panel, het egaliserende en geluidreducerende vloerpaneel geschikt voor houten draagvloeren. Met een opbouwhoogte van slechts 25 mm is REDU-PANEL de ideale ondervloer in de renovatie. De platen sluiten vlak op elkaar aan dankzij de conische veer- en groefverbinding en vormen een vlakke en stabiele ondergrond, geschikt voor directe verlijming van parket. Bestel uw gratis proefmonster hier.

Triflex realiseert kleurrijk fietsparkeerdak Coffee and Bikes

Door de behoefte aan meer parkeercapaciteit voor fietsen werd op de campus van de TU Delft de Coffee and Bikes gerealiseerd: een aantrekkelijke verblijfsplek met een koffiebar, werkplaats voor fietsen en een tweelaagse fietsenstalling. Om het parkeerdek duurzaam te beschermen tegen de elementen viel de keuze op het Triflex ProPark systeem...

Ontwerp uw eigen entreemat met Emco!

Emco maakt het mogelijk om speciale patronen en logo’s te integreren in uw entreemat. Gebruik uw creativiteit en maak een ontwerp om uw entree volledig te personaliseren. Naast de hoge mate van creativiteit zorgt de hoogwaardige schoonloopinlage voor een perfecte opname van vuil en vocht.

Forbo Eurocol introduceert egalisatie voor zand-cement én anhydriet

Vaak komen cementgebonden en gipsgebonden dekvloeren in combinatie op één project voor en dat is soms lastig. Enerzijds door de verschillen in droogtijd en anderzijds door het feit dat je dan verschillende egalisatiemiddelen nodig hebt. Dit laatste behoort nu tot het verleden, met de 924 Europlan Hybrid van Forbo Eurocol. Een krachtige egalisatie voor zowel gips als cement.

Nieuwe Havebo vloeren voor basisschool Opheusden

Bouwbedrijf Van Dillen werkt hard om de renovatie van de Hervormde basisschool in Opheusden nog voor de start van het komende schooljaar af te ronden. De huidige vloeren worden verwijderd en vervangen door het duurzame Havebo SL-combinatie nat-systeem; een samenvoeging van lichtgewicht aluminium, EPS isolatie en een ‘natte’ beton(dek)laag.

OLBECON levert kanaalplaatvloeren in vele varianten

Voor woningbouw én utiliteitsbouw worden vaak kanaalplaatvloeren toegepast. Kanaalplaatvloeren zijn vaak de meest efficiënte, meest eenvoudige en prijstechnisch de beste oplossing. Een vraag die vaak gesteld wordt is: Welk type kanaalplaatvloer gebruik ik het best voor mijn project? De specialisten van OLBECON helpen u graag de juiste keuze te maken!

Nieuwe ontwikkelingen bij ABIMAT!

Nederlands’ grootste producent van aluminium entreematten ABIMAT lanceert binnenkort weer een flink aantal vernieuwingen in haar assortiment. De recent gepresenteerde ABI Duplomat Triple is de aftrap voor het verder uitbreiden van het assortiment.
 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.