Nieuwsbrief van 27-2-18 6:23:00
Online bekijken

Vloeren: warme vloeren, schone vloeren, vloeren waar u wel een gat in ziet...

Een bestseller in vloerbedekking in een nieuw en modern jasje

norament® grano heeft een compleet nieuw en modern kleurenpalet gekregen en nieuwe harmonische granulaattinten, die beter harmoniëren en minder contrasteren. Klanten kunnen nu kiezen uit 32 verschillende kleuren, met een afgewogen balans tussen de basiskleuren en de kleuraccenten van het granulaat. norament® grano is zo populair doordat de vloerbedekking jarenlang buitengewoon slijtvast is door het extreem dicht en gesloten oppervlak.

Meeste keus met emco hoogwaardige schoonloopzones

Sinds enige tijd levert emco een omvangrijk assortiment schoonloopzones met elf exclusieve series. Deze schoonloopzones zijn onlangs uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE. Bij elke serie kunt u kiezen uit bijzondere patronen en reliëfs en vele kleuren. Voor u betekent dit: nog meer ontwerpvrijheid, meer toepassingsmogelijkheden en een keus voor kwaliteit en duurzaamheid.

Herkent u dit probleem?

Een dilatatievoeg in magazijn- en industriële vloeren levert doorgaans grote onderhoudsproblemen. De steeds terugkerende belasting van zware intern transport middelen zorgt voor het steeds verder uitbreken en onregelmatigheden in de vloer. Deze veroorzaken op hun beurt weer defecten aan de massieve wielen en elektronica van heftrucks, reachtrucks, stapelaars en orderpickers en zelfs (rug)letsel bij de bestuurder.

De entree is het visitekaartje van uw bedrijf!

Een belangrijk onderdeel van uw entree is de entreemat, deze heeft zowel een representatieve als een vuil- en vochtopnemende functie. Ook bieden ze een stukje veiligheid, denk hieraan de anti-slip werking van een mat. Tevens draagt een goede schoonloop- en/of droogloopzone bij de verlenging van de levensduur van vloerbedekking en vloeren. En wat dacht u van het onderhoud hiervan? U bespaart hier enorm op de schoonmaakkosten. Madico zorgt al jarenlang voor veilige, schone vloeren en representatieve entrees.

Met een glazen vloerluik wordt de (wijn)kelder een echte eyecatcher

Het eerste glazen vloerluik van Gorter wordt op 21 maart a.s. gepresenteerd op de toonaangevende DACH & HOLZ-beurs in Keulen. De verwachting is dat de combinatie tussen praktische toepasbaarheid en de esthetische toegevoegde waarde in de smaak zal vallen. Dit glazen vloerluik past bovendien in ieder interieur.

Modulair entreemattensysteem van Notrax – op maat was nooit zo makkelijk

De Master Flex HHP™ is speciaal ontworpen om te gebruiken met hoge hakken. Dit modulaire entreemattensysteem met een elegante uitstraling heeft een open constructie met kleine drainagegaten. De 692 Master Flex HHP™ D12 buitentegel kan gecombineerd worden met de 693 Master Flex HHP™ C12 met standaard tapijtinlage of logo voor een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen.

Unieke luxueuze vinylvloer niet langer van echt hout en steen te onderscheiden

Forbo Flooring introduceert deze maand een compleet nieuwe collectie genaamd Novilon Nova Luxe. Deze nieuwe vinylcollectie is het kamerbrede antwoord op pvc stroken. Door haar levensechte reliëf en innovatieve v-groef rondom de planken en tegels, is deze vloer niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer, maar biedt wel de voordelen van een vinylvloer zoals supereenvoudig onderhoud en een goede geluidsdemping.

FloorInMotion draagt bij aan veiligheid en zelfregie in zorginstellingen

FloorInMotion bestaat uit een innovatieve vloersensor met een algoritme waarmee functies zoals bed-verlaten, vallen, kamer-verlaten en badkamer bezoeken worden gesignaleerd en doorgegeven aan zorgmedewerkers van langdurende zorginstellingen voor ouderen, gehandicapten en GGZ-instellingen.

MAGNUM Heatboard - revolutionair dun droogbouwsysteem voor vloerverwarming

Via een nieuw gepatenteerd productieprocedé wordt High-Density EPS schuim direct in de voorgevormde aluminium platen gespoten. Hierdoor verkrijgt het MAGNUM Heatboard systeem een contact over de gehele vloer en, in tegenstelling tot vergelijkbare producten, biedt het zelfs in de bochten een maximale warmteoverdracht. De warmteoverdracht van de elektrische 7mm MAGNUM Heatboard Cable wordt dus optimaal benut. En dat bij een dikte van 11 mm...
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.