Vloggers & bloggers

3 years ago


Text only:

Vanaf nu verrassen wij je iedere maandag en donderdag met een nieuwe video!Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken.#03 Welkom op ons YouTube-kanaal! Nieuw: Stylen op de m2Hoera! Vanaf vandaag vind je elke donderdag de nieuwe serie “Stylen op de m2” op ons YouTube-kanaal. Deze inspirerende serie bestaat uit stylingvideo’s waarin een vtwonen stylist voor een bekende vlogger een mini-metamorfose maakt.

In de eerste aflevering gaat stylist Femke aan de slag met de slaapkamer van vlogger Sanny van Sanny zoekt geluk. Veel kijkplezier!     Win: vtwonen ♥ blogs!
Ook dit jaar staat het vtwonen blogazine vol prachtige en unieke bijdragen van Nederlandse en buitenlandse bloggers. Allemaal verschillend, allemaal even mooi. En jij kunt 1 van de 5 exemplaren winnen!
    De basis voor in huis
Lekker wonen, dat wil iedereen. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alle vtwonen basics voor je huis koop je vanaf nu bij KARWEI.
       Begin een blog in 9 stappen
Ook zin om te bloggen? Dat kan, met deze 9 eenvoudige stappen. Wie weet zien we je nog eens terug in een volgend blogazine…
    Pinterest-accounts om te volgen
Fijn, zo’n digitaal prikbord. Wij steken heel wat uurtjes in het pinnen, re-pinnen en ronddwalen. Daarom delen wij onze 5 favoriete Pinterest-accounts om te volgen.
   #vtwonenopdemat Ondertussen op Instagram...Wat worden wij iedere keer weer blij van die mooie foto's die voorbij komen op Instagram! Zo is het elke maand een feest om de foto’s te zien met het nieuwe vtwonen magazine, inclusief kop koffie, bos bloemen of fris dekbedovertrek. Deel je ze in het vervolg met #vtwonenopdemat? Dan kunnen we ze allemaal in één keer volgen. En liken natuurlijk!   Om te volgen      5x volgen op Instagram volgens...Bloggers Laura van Laura & James en Marlous van Oh Marie! Er zijn zóveel leuke Instagram-accounts om te volgen. Daarom vroegen wij ze naar hun top 5 accounts om te volgen op het gebied van duurzaam wonen en vintage.          Vaas Hangstoel vtwonen
39,95 HKliving
199,-       Hanglamp Tafel vtwonen
129,- Normann Copenhagen
220,-      Dressoir Stoel Seletti
1199,- Madam Stoltz
151,95       Hanglamp Windlicht HKliving
98,- Madam Stoltz
17,50      Wekker Waxinelichthouder Karlsson
17,95 Madam Stoltz
4,95    volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019