Voedingssupplementen tegen rimpels

2 years ago


Text only:

Waarom zijn voedingssupplementen toch zo belangrijk voor onze huid?
Onze huid verzorgen is belangrijk, dat weten we allemaal.

En dat onze huid ook verzorgd moet worden aan de binnenkant is ook bekend. Maar wat veel mensen niet weten is dat de ‘gewone’ voeding daar niet voldoende voor zorgt.

En daar komen de voedingssupplementen in beeld…

Voeding tegenwoordig:

Tegenwoordig zit er in onze voeding niet genoeg meer aan vitaminen en mineralen. Dit onder meer door de kasproductie en het te vroege telen van groente en fruit.

Maar als onze huid niet genoeg krijgt via de voeding dan zal dat via supplementen toch binnen moeten komen want ons lichaam en de huid heeft het wel nodig.

Te weinig voedingsstoffen in de huid zorgen ervoor dat de huid droger wordt, grauwer van kleur wordt en dat je eerder rimpels krijgt.

Wil je meer bereiken met je huid en/of je energieker voelen ga dan zeker voedingssupplementen nemen.

Welke voedingssupplementen werken tegen rimpels:

Vitamine C
Vitamine C werkt als anti-oxidant en stimuleert de aanmaak van collageen, zodat je een stevigere huid krijgt en minder rimpels. En het zorgt voor meer weerstand.

Omega 3 & 6
Omega 3 & 6 zijn ‘essentiële vetzuren’. Dat betekent dat het lichaam niet zonder deze vetzuren kan, alleen kan het lichaam deze zelf niet aanmaken dus zal je ze via je voeding moeten binnen krijgen, of via supplementen.
Werking: ze zijn goed voor je hart en bloedvaten, en versterkt je afweersysteem. Maar het zorgt er ook voor dat je talg/vet in balans komt, dus dit is goed voor een droge en voor een vette huid.

Glucosamine
Glucosamine is een aminosuiker, een bouwstof om collageen op te bouwen in de huid maar ook voor hyaluronzuur (vocht in de huid) heel belangrijk. Deze stoffen zijn weer belangrijk voor opbouw van kraakbeen, bot en andere bindweefsels. Maar het gaat ook ontstekingen tegen en zorgt ervoor dat je huid snel geneest bij wondjes.

Om rimpels en de verslapte huid tegen te gaan adviseer ik:
Glucosamine: 2x per dag
Vitamine C: 2x per dag
Omega 3 & 6: 2x per dag (als je veel vette vis eet, dan 1x per dag)
De glucosamine en de vitamine C zorgen er samen voor dat je huid meer collageen gaat aanmaken. Collageen is een bouwstof die zorgt voor de stevigheid in je huid en vermindering van rimpels. Vitamine C gaat daarnaast de afbraak van colageen tegen. Dus samen zijn ze perfect voor anti-aging.

Hier vind je alle Pascaud voedingssupplementen en het leuke is dat er nu overal 10% korting op zit :)

Stralende groeten,
Lillian Nelissen

Ps Heb je andere huidproblemen, zoals cellulite, droge huid, vette huid of couperose, lees dan onze tips qua voedingssupplementen in deze blog. (Kun je meteen onze vernieuwde site zien)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze mail is verzonden via Enormail aan newsletter@newslettercollector.com, geen mails meer ontvangen? Uitschrijven


Puurhuid.nl

Categories: Beauty and Wellness
Age: 7 until 13 year 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019