Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster
 
Juich mee met de
Rode Duivels
Vanaf 17 juni juichen we voor ons Belgisch voetbalelftal tijdens het EK 2024. Het gemeentebestuur slaat opnieuw
de handen in elkaar met de lokale cafés en verenigingen voor onze legendarische voetbalfeestjes!
Kom supporteren met je vrienden en volg onze voetbalhelden op een groot scherm op het marktplein. Ambiance verzekerd, want we bouwen telkens een feestje met een DJ voor en na de wedstrijden!
 
Ladies Sports Night
Zin om samen met je vriendinnen toffe sporten te ontdekken? Kom dan naar de Ladies Sports Night! Je kiest drie sportsessies: baseball, archery tag, badminton, skeeler initiatie, piloxing of poppilates. Geniet na het sporten samen van een lekker hapje en drankje.
  • 22 euro: sportsessies, drankje en maaltijd
  • 15 euro: enkel sporten of enkel maaltijd

 
Lekker lezen deze zomer
Genieten van de zon met een spannend boek? De bib maakt het jou deze zomer opnieuw gemakkelijk. Bezorg minstens vier weken op voorhand een verlanglijstje
van max. 10 boeken of 5 e-boeken die je graag wil lezen tijdens jouw vakantie. Laat je jou graag verrassen? Geef dan het genre of onderwerp door en een stapeltje leesvoer
zal voor jou klaarliggen. Voor deze service moet je lid zijn van de bib.
 
Aangepaste dienstregeling De Lijn
Deze week start de examenperiode voor veel scholieren. Vervoerregio Midwest rijdt daarom met een aparte examendienstregeling vanaf 6 juni tot en met 25 juni. Moet je je verplaatsen met de bus? Neem zeker een kijkje op de routeplanner van De Lijn. Vanaf woensdag 26 juni rijden de bussen (en trams) volgens de vakantiedienstregeling.

 
Groepsaankoop zonnepanelen
Je kan als inwoner van West-Vlaanderen opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de Provincie West-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.

 
Gemeentebestuur Ingelmunster - www.ingelmunster.be - T 051 33 74 00
Wij werken enkel op afspraak.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven