U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld voor de gratis uitgave Vogels Digitaal van Vogelbescherming.
Is deze email slecht leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
 
 
Volg ons Facebook Twitter
Help mee
 
 
 
 
 
 
 
November 2016
Vogels dichterbij
 
Vogels dichterbij
 
In het gratis magazine Vogels dichterbij leert u de bekendste tuinvogels beter kennen en krijgt u handige voedertips, tuinadvies, verrekijkers uitgelicht en tips voor de allerleukste vogelcadeaus! Kortom, een heerlijk blad om te bewaren en te delen.
 
Gratis bestellen >
 
Foto-toppers
 
Een tweedaags festival op 12 en 13 november met nationale- en internationale topfotografen. Elke dag 7 parallelle programma's over natuur, fotografie en film. Met o.a. toppers als Jari Peltomäki (foto hiernaast), Ton Döpp en Edo van Uchelen. Lezers van Vogels Digitaal krijgen 10% korting. Uw kortingcode: vbn-talks2016.
Lees meer >
 
  Foto-toppers  
 
 
  Spektakel in de tuin  
 
 
Spektakel in de tuin
 
Het is de droom en tegelijkertijd de nachtmerrie van elke tuinvogelliefhebber: een sperwer in de achtertuin. Deze kleine behendige roofvogel jaagt menige tuinvogel de stuipen op het lijf.
Lees meer >
 
Stop de bladblazers in de tuin
 

Het buldert. Goudgele en roodbruine wolken bladeren vliegen woest door de lucht. Voortgestuwd door een heftige storm. Heerlijke herfst. Maar… nog geen twee meter verderop alleen maar helse herrie. Het is weer bladblazer-tijd.

Lees meer >
 
  Stop de bladblazers in de tuin  
 
 
  Nooit eerder vertoond  
 
 
Nooit eerder vertoond
 
Nog nooit eerder in Nederland gezien: de bergheggemus. De vogelaars van Nederland raakten afgelopen maand in extase door deze bijzondere waarneming. Wat is er aan de hand?
Lees meer >
 
 
  Te veel mest!  
 
 
Te veel mest!
 

Nederland produceert te veel mest. Met desastreuze gevolgen voor natuur, milieu en grondgebonden melkveehouders. De Europese Commissie eist van Nederland sneller hardere maatregelen. Vogelbescherming is daar blij mee.

Lees meer >
 
 
Pindacaketijd!
 
Het wordt wat kouder, dus vogels voeren met vet kan prima. Met de insecten pindacake (500 ml) verwen je de tuinvogels op een verantwoorde manier. U krijgt nu tijdelijk 1 euro korting. Van € 4,99 voor € 3,99.
Sla nu in! >
 
  Pindacaketijd!  
 
 
  Heeft u 10 minuten?  
 
 
Heeft u 10 minuten?
 
Heeft u 10 minuten, een printer en een envelop? Meer heeft u niet nodig om uw lidmaatschap van Vogelbescherming per 2017 voor de komende vijf jaar te regelen via een periodieke schenking.
Regel het nu >
 
 
  Agendatip: de Landelijke Dag  
 
 
Agendatip: de Landelijke Dag
 
De Landelijke Dag van Sovon: ontmoetingen, laatste resultaten, signeersessies, inspirerende verhalen van topsprekers en meer dan 80 stands met boeken, optiek, reizen en vogelorganisaties. Zien we u ook op 26 november?
Kom ook >
 
 
  Genieten van vogels  
 
 
Genieten van vogels
 
De Vogelbescherming-kalender en -agenda 2017 is er! Laat u wekelijks of maandelijks verrassen door de allermooiste vogelfoto’s en boeiende informatie over de wondere wereld van de vogels. Samen besteld met extra voordeel. U steunt Vogelbescherming met uw aankoop.
Bestel nu >
 
  Met € 2,50 korting naar Landleven Winter  
 
 
Met € 2,50 korting naar Landleven Winter
 
Op 17 en 18 december 2016 is de tweede editie van het knusse winterevenement Landleven Winter. Met een sfeervolle markt, diverse workshops, midwinterhoornblazers, een prachtige verlichte boerderij wandeling, een schaatsbaan, mini-ezels en nog veel meer. Kom dus ook naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Koop nu direct! >
Vogels Digitaal is een uitgave van Vogelbescherming Nederland en verschijnt maandelijks. Bent u niet geinteresseerd? Schrijf u dan uit. Is dit e-mailadres onjuist? Wijzig uw e-mailadres.