Boordevol kleur
Seasons
zo mooi
Alles over de prachtige Dahlia

De Dahlia is een echte doorbloeier. Heb jij 'm in je tuin staan? Tot in oktober kun je er een prachtige bos van plukken. Hier vind je onze favorieten!

Seasons
lekker hoor
Geroosterde-courgettesoep met citroen-dille olie

Tip: rooster eerst je courgette. Breng de soep vervolgens op smaak met witte wijn, slagroom, en frisse citroen-dille olie. Smakelijk!

Seasons
kleur in je tuin
Winterbloeiers: 5x de beste voor in je tuin

We moeten er eigenlijk nog niet aan denken, maar vooruit plannen zorgt wel voor een prachtige wintertuin. Met deze planten verzeker je jezelf aankomende winter van kleur in je tuin.

Seasons
genieten
Win: ‘Flower pieces’ van Bas Meeuws

De stillevens van Bas Meeuws zijn waanzinnig mooi. Het boek neemt je mee naar een andere tijd, omdat zijn fotografie doet denken aan schilderijen van Hollandse meesters uit de 17e eeuw. We geven 3 exemplaren weg.

Seasons
DIY
Bloemen drogen op 5 manieren

Met hun intense kleuren en tere blaadjes zorgen ze ervoor dat de zomer nog lang na-echoot in huis. Maar hoe pak je dat eigenlijk het beste aan, bloemen drogen? Wij zetten 5 handige manieren op een rij.

Seasons
aanbieding
1 jaar FietsActief + VAUDE Aqua Back tassenset

Het leukste fietstijdschrift van Nederland? Dat is FietsActief! Om altijd goed voorbereid op de fiets te stappen, hebben onze collega’s van FietsActief nu een mooie aanbieding: neem een jaarabonnement op FietsActief en ontvang de VAUDE Aqua Back tassenset + 9x FietsActief samen voor maar € 120. Daarmee vervoer je alles waterdicht: van lunchpakket tot thermoskan en van toiletspullen tot tent.

 

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer