Nieuwsbrief van 13-6-19 6:50:00
Online bekijken

Voldoende warmte en toch minder energieverbruik

Zoneventielset van Caleffi regelt flinke besparing in energie én in portemonnee

Een zoneventielset bespaart energie in de installatie door de verschillende ruimtes na te regelen. Het is mogelijk per ruimte steeds de gewenste temperatuur regelen, waardoor de gewenste energie gevraagd wordt. Niet alleen energiebesparend, maar ook goed voor de portemonnee.

Jouw klanten verwachten waterdichte garanties, jij ook?

RAUTITAN is hét efficiënte, flexibele en universele systeem voor de installatie van drinkwater-, verwarmings- en gasinstallaties. Het slimme installatiesysteem zonder O-ring zorgt voor een optimale hygiëne, minder drukverlies en het systeem is zo duurzaam dat het gegarandeerd meer dan 50 jaar mee gaat. Zo worden je dagelijkse werkzaamheden betrouwbaarder, sneller en vooral een stuk eenvoudiger!

Zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent?

De BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk. De Classe 300 X13E biedt de gebruiker betaalbare topklasse en koppelt design en esthetiek aan ruime online gebruiksmogelijkheden.

Geld besparen tijdens het douchen met de ACO ShowerDrain X

Als u investeert in een nieuwe badkamer of –renovatie dan is de ACO ShowerDrain X douchegoot een duurzame keuze. Deze douchegoot is voorzien van een ingebouwde warmtewisselaar die ervoor zorgt dat u geld en energie bespaart tijdens het douchen. Het rendement van de ACO ShowerDrain X 2.2 kan oplopen tot 57,3% (comfortklasse 3).

Duco finetunet gemotoriseerde buitenzonwering tot perfectie

De DucoScreen Front 150 als gemotoriseerd buitenzonweringsysteem is vanaf het najaar leverbaar in een nieuwe, geperfectioneerde variant. In stormvaste FIX-uitvoering, volledig van buitenaf te plaatsen en te onderhouden met brede of smalle zijgeleiders. Dankzij een carbon as kan er voor screens met een lengte tot 6 m gewerkt worden met dezelfde kastafmetingen.
Meer weten over ventilatie en koeling? Bekijk onze themapagina
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.