View this email in your browser
Voldsom stigning i antallet af udenlandske busser
Foreningen har nu registreret al den indsendte data om udenlandske bussers færden i Danmark til og med den 4. juli 2019. Alt tyder på, at der er sket en voldsom stigning i antallet af udenlandske busser på blot et år.

Første lodtrækning om nulemissionstilladelser 
Den 1. juli trådte lovændringen om reservation af nulemissionstilladelser i kraft. Det vil sige, at fra syvende lodtrækning af tilladelser til erhvervsmæssig persontransport i august, vil 50 tilladelser være reserveret til nulemissionsbiler.
 
Bussen er et grønt alternativ
Den nye regering ønsker, at Danmark skal gå forrest i klimaindsatsen og leve op til Paris-aftalens temperaturmål, hvilket bl.a. kræver en omstilling af transportsektoren. Dansk PersonTransport opfordrer politikerne til at huske på, at bussen allerede i dag er et grønt alternativ til personbiler samt de andre transportformer.

Kalundborg Kommune hæver starttaksterne for Flextur
Som reaktion på et underskud på Flextur i 2018 og 2019 hæver Kalundborg Kommune starttaksterne på Flextur fra 1. juli af.
 
Dansk PersonTransport hilser nye transportordførere velkommen
Flere af Folketingets partier har nu bestemt deres ordførerskaber, herunder transportordførerposten. Her kan du få et indblik i, hvem der i høj grad kommer til at præge næste periodes transportpolitik.
 
Intelligent takograf kræver opdatering af udlæsningsnøgle
DAKO-nøgler og DLK-nøgler fra VDO skal opdateres, før du kan udlæse data fra køretøjer, der er udstyret med den intelligente takograf.

For medlemmer


Kommende partnerskabsarrangementer med billetlugen
Her kan du se en liste over de kommende arrangementer, som medlemmer af Dansk PersonTransport kan få fordelagtige priser til som følge af foreningens partnerskabsaftale med Billetlugen. Tryk her for at få koden til at indløse rabatterne.


Igangværende udbud

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2019 Dansk PersonTransport, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er tilmeldt listen hos Dansk PersonTransport.

Our mailing address is:
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11
København K 1364
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.