Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
De eerste Culturele Zondag van het jaar
CZ Maart UITMail XLBanner
26-27 maart is het zover! Het Culturele Zondag weekend staat helemaal in het teken van street culture. Street culture omvat alle kunstvormen die zijn ontstaan op de straat. In deze nieuwsbrief geven we alvast een preview van het programma MOVE.

Benieuwd naar het hele programma?

Op www.culturelezondagen.nl ontdek je de volledige programmering en het overzicht van alle activiteiten in het interactieve blokkenschema

Kijk en volg Culturele Zondagen:
Instagram
Facebook
Youtube
 Meer informatie
U-RAP
PH klein
Kom naar de U-RAP Hiphop OpenMic in De Kargadoor. Daar laten beginnende of ervaren MC's en rappers op een open podium zien wat ze in huis hebben! Iedere artiest krijgt de kans 1 nummer op te voeren.
 >>>
 
Creatieve opleidingen
Move logos
Wil jij weten welke creatieve opleidingen er in Utrecht zijn? Of heb je de ambitie om later te werken in de culturele sector? Dan is het Creatieve Opleidingenplein iets voor jou!

 >>>
Workshop
Workshop ondernemen
Doe mee aan de workshop Hoe organiseer ik een evenement? Je leert wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement. Tijdens deze workshop wordt onder andere besproken hoe je een evenement financiert, wat je verantwoordelijkheden als organisator zijn en wat de do’s, maar vooral ook de dont’s zijn.

 >>>
 
Live Graffiti
PH
Tijdens Culturele Zondag MOVE laat Robert Brink – beter bekend als De Verfdokter – stap voor stap zien hoe een graffiti kunstwerk wordt gemaakt.
 
 >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst