Lees deze e-mail in je browser als je dit niet goed kunt lezen.

Laatste nieuws

Lees al het nieuws
Volg ons op

'Volgende Surface is een all-in-one pc, lanceert in 2017'

De eerstvolgende nieuwe Surface is misschien helemaal geen laptop of hybride, maar juist een meer traditionele computer inclusief scherm. Microsoft zou namelijk werken aan een all-in-one pc met de Surface-naam.

OnePlus start uitrol OxygenOS 3.2.0

OnePlus is de uitrol gestart van OxygenOS 3.2.0, die met name het agressieve RAM-management van de OnePlus 3 moet aanpakken.

NuAns komt met Windows 10 Mobile middenmoter 'NEO'

Op het gebied van smartphones met Windows 10 heb je niet bijzonder veel keus. Het Japanse NuAns wil daar verandering in brengen met een crowdfundingcampagne voor de NuAns NEO.

Update voor Shield Android TV brengt Dolby Atmos en Plex

Nvidia lanceert een update voor de Shield Android TV. Vanaf versie 3.2 is er onder meer ondersteuning toegevoegd voor Dolby Atmos, althans voor sommige diensten.

Reviews

Lees alle Reviews

Hands-on: Allereerste watergekoelde laptop van Asus

Synology integreert Let's Encrypt-certificaat in DiskStation Manager op NAS

Review: Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Workshops & Experttips

Draai Ubuntu op de Raspberry Pi 2 of 3


Wil je een Raspberry Pi als desktopsysteem inzetten, dan draai je normaal Raspbian. Maar ook fans van Ubuntu staan niet in de kou: maar liefst drie Ubuntu-smaken zijn beschikbaar voor de Raspberry Pi 2 en 3.

Handige IFTTT-recepten voor de vakantie


IFTTT, of If This Then That, is een handige dienst om je productiviteit te verhogen. In deze miniworkshop zetten we een aantal handige recepten voor de vakantie voor je op een rij.

Gratis naar Windows 10 na 29 juli


Op 29 juli is de kans groot dat Microsoft een einde maakt aan de gratis upgrade naar Windows 10. Vanaf die dag zal je dan iets ongeveer 120 euro neer moeten leggen om je pc nog te upgraden. Er is echter een omweg, waardoor je toch nog daarna gratis kunt ...

Stream naar Chromecast Audio vanaf Windows of macOS


Chromecast Audio is een erg handige oplossing om eenvoudig muziek vanaf je smartphone of tablet op veel betere speakers te luisteren. Met handige software is het mogelijk nu alle audio vanaf je pc of laptop naar Chromecast te streamen.

Mocht je je willen uitschrijven voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.

© 2016 Reshift Digital.
U ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital.
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.

   
Powered by Copernica