de Volkskrant
Bekijk het reisaanbod en boek nu:
Bekijk online versie
De rijkdom van Rome
5-daagse stedentrip met Rosita Steenbeek
Tijdens deze exclusieve Volkskrantlezersreis wandelt u, onder begeleiding van schrijfster Rosita Steenbeek, door het hart van Rome en ontdekt u de gelaagdheid van deze eeuwige stad: statige architectuur en sculptuur uit een roemrijk verleden, filmische fonteinen, iconische kathedralen, een overvloed aan spraakmakende musea, uitbundige feesten en trendy mode. Rosita vertelt over de historische achtergronden van Rome, maar ook over het leven van vandaag en haar wonderlijke bewoners.

Reisdata: 17 t/m 21 oktober 2018
Prijs: vanaf €1575,- per persoon
Lees meer
Welkom in het koninkrijk van de ijsbeer
11-daagse rondreis door Spitsbergen
U bezoekt een uniek gebied dat eerder al werd uitgeroepen tot ‘de mooiste natuurervaring’. In het ongerepte Arctische landschap zult u zich een nieuw beeld vormen van de werkelijke betekenis van het woord wildernis. In Spitsbergen bevindt u zich in het koninkrijk van de ijsbeer! Wij bezoeken Spitsbergen in de tweede helft van het zomerseizoen. Het ijs neemt duidelijk af, waardoor de omstandigheden gunstiger zijn om ook het oostelijk deel van de Spitsbergen Archipel te verkennen.

Reisdatum: 4 t/m 28 november 2018
Prijs: vanaf €4795,- per persoon
Lees meer
Laat u betoveren door de magie van Zuid-Afrika
25-daagse camperreis
Laat u veroveren door de magie van de weelderige Zuid-Afrikaanse natuur en haar indrukwekkende wildleven. De infrastructuur is zodanig ontwikkeld dat u zichzelf met de camper uitstekend kunt verplaatsen. De Panoramaroute voert u langs spectaculaire vergezichten en bijzondere natuurverschijnselen. U gaat op safari in het Kruger National Park, dat tot de oudste en meest diverse parken van Afrika behoort. Via de imposante Drakensbergen bereikt u de wijnlanden waar u deelneemt aan een wijnproeverij. Het mediterrane klimaat, de historische gebouwen en de mix van culturen zorgen voor een exceptionele sfeer in Kaapstad waar u de reis afsluit.

Reisdatum: 4 t/m 28 november 2018
Prijs: vanaf €4495,- per persoon
Lees meer
 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.
</