Volop babykamer inspiratie | Win een bloemen giftbox | De laatste blogs

4 years ago
  • Html
  • Text
 
 
 
Like ons op Facebook en doe mee aan de vele winacties | Webversie
Ga direct naar
Beursinformatie »
Winnen & fun »
Blogs »
 
 
BEURSINFORMATIE
In deze nieuwsbrief blikken we terug op het Negenmaandenbeursmuseum, hebben we de mooiste foto’s van de Babykamer Inspiratiezone voor je op een rij gezet en vertelt Josine Gräfe, die ook aanwezig was op de beurs, ons over haar EnergieBrigade. Je kunt een prachtige bos bloemen van Bloomon winnen en ook nemen onze bloggers je weer mee in hun wereld en lees je deze maand over hoe onze collega Aleid ‘haar’ Negenmaandenbeurs heeft ervaren.
 

Het Negenmaandenbeursmuseum

Heb jij tijdens de beurs het Negenmaandenbeursmuseum bezocht? Het was een stand in hal 9 waar je even kon terugblikken in de tijd. Beaba liet de eerste versie van de Babycook zien en je kon er een heel mooi oud houten bedje bewonderen. Bekijk hoe andere exposanten terug hebben gekeken in de tijd.
Bekijk de foto's »

In beeld: babykamers

Je kon voldoende inspiratie opdoen in de Babykamer Inspiratiezone ingericht door Babypark. Het was een lange gang met allemaal kamertjes ingericht volgens de laatste trends. Ben je vergeten hoe het er uit zag of heb je ze misschien helemaal gemist? Geen probleem!
We hebben een overzicht voor je gemaakt »

De EnergieBrigade

Josine Gräfe is sinds 2014 eigenaar van De EngergieBrigade. Samen met haar Brigade helpt ze vrouwen om aandacht te besteden aan hun eigen gezondheid en energie. Tijdens de Negenmaandenbeurs gaf ze sessies op het podium. In deze video legt Josine uit wat de EngergieBrigade precies doet.

Kinderopvangpret

Vrolijke gezichten en gezellig gelach. Vijf dagen lang stonden in de kinderopvangruimte van de SWKGroep de kinderen centraal. Er werden meer dan 100 kinderen opgevangen. De jongste was zelfs 8 weken oud.
Lees meer »
 
WINNEN & FUN

Mama's (to be) verdienen bloemen!

Laat ons op Facebook weten wat jouw favoriete bloem is een maak kans op een van de 2 giftboxen van Bloomon t.w.v. € 20,-.
Doe mee op onze Facebookpagina
 
BLOGS

Het zwarte gat…

Achter de schermen: Aleid, Negenmaandenbeurs

Ook al is het alweer 4 weken geleden, het is altijd een beetje een zwart gat waar we in terecht komen na de beurs. Je bent de adrenaline van de deadlines kwijt en de volgende editie is nog te ver weg om naar uit te kijken.
Lees meer »

Aanpakken op de beurs

David Borman

Ik hoor het gelach: "Kijk, ze hebben ook iets voor jou! Een cursus voor vaders!", roept de vrouw met zwaar Amsterdams accent naar haar man die 3 meter achter haar loopt met zijn handen vol tassen.
Lees meer »

Wat zijn de baby trends in 2015?

Trendwatcher Carola Siksma-Ruiters

De 30e editie van de Negenmaandenbeurs zit erop! En het was voor mij 1 groot feest. Er was weer van alles te doen en we hebben voor het eerst Negenmaandenbeurs TV gemaakt.
Lees meer »
Blijf altijd op de hoogte
Volg ons op
Jouw aanbiedingen
Wijzig je gegevens
Afmelden
Negenmaandenbeurs
Europaplein 2-22
1078 GZ Amsterdam
Contactgegevens
Disclaimer
Deze aanbiedingen nieuwsbrief wordt automatisch verstuurd. Een reply op deze nieuwsbrief of een e-mailbericht naar dit e-mailadres is niet mogelijk.  

 
 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Rai.nl

Categories: Fair events Events Aquatics | Boats Gift Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Other newsletters from Rai.nl

More newsletters from Rai.nl

© 2019