Win kaarten voor het toneel, maak kans op bijzondere boeken en test je politieke kennis.
Zin Magazine 3

Zin Magazine 3

Anne en Herman van Veen, Ans Markus en veel moois meer....
Zin
Zin 3
Karsu: Alles is familie

Vlak voor de aardbevingen in Turkije en Syrië interviewden we zangeres en tv-kok Karsu voor Zin. De kop 'Alles is familie' komt nu extra hard binnen, aangezien Karsu meerdere familieleden heeft verloren tijdens deze allesverwoestende ramp...

Zin
Win kaarten voor Zus van mijn zus
4 vragen aan actrice Marisa van Eyle

Een lofzang op het leven en een ode aan de doden. Met de tragikomedie Zus van mijn zus gaat een langgekoesterde wens van de topactrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle in vervulling: samen op het podium staan. We spraken Marisa en mogen 2x2 vrijkaarten verloten. 

Zin
Win een bestseller
Boekenweek 2023

Yes, dat wordt weer rennen naar je favoriete boekhandel en inslaan: van 11 t/m 19 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema: Ik ben alles. Over pluriformiteit. Een boek dat perfect bij dit thema past is het veelbekroonde Beste vrienden van Kamila Shamsie. En jíj maakt kans op een exemplaar!

Zin
7 tips
Voluit leven? Zo doe je dat!

Van het hebben van een plan B tot aan het vragen van hulp en duurzaam leven. Het zijn essentiële levenslessen, die helpen het beste uit je leven te halen. 

Zin
Hotel Goldberg
Musicus & Schrijver Ewa Maria Wagner 

Ondanks dat haar Nederlands nog niet perfect is en haar accent hoorbaar is, vond de Silezische altviolist en schrijver Ewa Maria Wagner (1964) in onze taal haar eigen stem. Zojuist verscheen haar prachtige tweede roman Hotel Goldberg waarin feiten, fictie en haar eigen persoonlijkheid samenkomen. ‘De omstandigheden maken een mens óf een monster van je.’

Zin
Politiek & Bestuur
Hoe zit het ook alweer?

Naar de stembus mogen we op 15 maart, voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Maar wat die nou precies dóen?! Trouwens, heeft stemmen überhaupt wel zin? En wat schuift dat nou, zo’n baan in de politiek? Doe de ZIN Magazine Haagse Bluf Quiz en weet waar je het voor doet, de 15de.

Zin
Buitenkans
50% korting op Plus Magazine

Neem een jaarabonnement op Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland. Nú: een heel jaar voor slechts € 30. Dat is maar liefst 50% korting op de winkelprijs. Bovendien maak je kans op een iPad!

Zin
9 maart
Internationale Barbie Dag

Van bijzondere momenten in haar 64-jarig bestaan tot reclamefilmpjes uit de zestiger jaren. Een ode aan Barbie, de populairste pop aller tijden, die onze, maar vast ook jouw jeugd zoveel leuker maakte.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden