Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Volvo Crawler Gear in de praktijk van zwaartransport

Spierings Kranen: giek brak af door lasfout

Een productiefout is de boosdoener van het plotseling afbreken van de 44-meter lange giek van een mobiele kraan vorige maand op een bouwplaats in Harderwijk, verklaart kranenbouwer Spierings uit Oss.

Doosan DL220-5 voor Van de Wijgert Groep

Staad Groep Veghel leverde een nieuwe Doosan DL220-5 aan Van de Wijgert Groep in Tilburg. De wiellader, die af-fabriek al over een rijke uitrusting beschikt, is door Staad voorzien van Groeneveld Twin automatische vetsmering en een Eurosteel hoogkiepbak met een inhoud van 4.000 liter.

Pon Power webshop voor Cat aggregaten

Pon Power verkoopt nu Cat aggregaten in de lagere vermogensrange via een webshop. De aggregaten zijn bedoeld voor onder andere de aannemerij, industrie, agrarische sector en de verhuursector.

Ballast Nedam stapt uit betonspecialist

Bouwbedrijf Ballast Nedam heeft zijn belang in betonspecialist Concrete Valley van de hand gedaan. Het belang van 40 procent in de onderneming en 50 procent in het onroerend goed wordt overgedaan aan het zittende management van Concrete Valley. Financiële details werden niet gemeld.

Komatsu PW160-10 voor fa. Harteman

Fa Harteman in Tiel heeft een nieuwe mobiele Komatsu PW160-10 in gebruik genomen. De 16-tons mobiele Komatsu wordt ingezet bij diverse werkzaamheden, maar de nadruk ligt op wegenbouw en infra. Daarvoor is de machine uitgerust met een Steelwrist draaikantelstuk met hydraulische klem.

(advertorial)

Vacatures

Manager Operations (Maarheeze)
Accountmanager Buitendienst (Nederland)
Ervaren Buitendienst Monteurs ( NL + BE ) (Nederland)
Technisch commercieel binnendienst medewerker (Maarheeze)
Sales Engineer Track Systems (Maarheeze)
Account Manager (Asten)

Volg BouwMachines ook op Facebook

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.