KWS en VolkerRail investeren in bossen om CO2-uitstoot te compenseren
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Volvo lanceert concepttruck met laadvermogen 32 ton: elektrisch de bouw op
Met 32 ton geladen, rijdend op oneffen terrein. De nieuwe elektrische concepttruck van Volvo Trucks laat in de omgeving van Göteborg tijdens een evenement zien dat dit prima kan. In vervolg op de eerder geïntroduceerde lichtere elektrische trucks voor afvalinzameling of stadsdistributie, waarvan onlangs de verkoop is gestart, komt de Zweedse truckbouwer nu dus met een elektrisch voertuig voor het zwaardere segment.
Lees verder >
KWS en VolkerRail investeren in bossen om CO2-uitstoot te compenseren

KWS en VolkerRail gaan investeren in zogenoemde klimaatadaptieve bossen in Rhenen en Valkenswaard. Met deze investering compenseren KWS en VolkerRail – die samen de combinatie VolkerInfra Schiphol vormen – 2.500 ton CO2-uitstoot van project ‘Perceel 2 vliegtuigopstelplaatsen’ op Schiphol.

Lees verder >
Soma kiest voor elektrische Avant E6 telescopische kniklader

Schoonhoven Service Oosterwolde heeft een elektrische telescopische kniklader afgeleverd bij Soma. De machine gaat zowel worden ingezet door het Soma College als door Soma Bedrijfsopleidingen.

Lees verder >
Opnieuw ruim 16.000 bezoekers voor Infra Relatiedagen

De Infra Relatiedagen van 2020 hebben opnieuw ruim 16.000 bezoekers naar Hardenberg getrokken. Daarmee bleef het aantal bezoekers ongeveer stabiel. In 2019 bezochten 16.340 belangstellenden de beurs, in 2020 ging het om 16.254 bezoekers.

Lees verder >
Negen nieuwe Beco-kippers voor HKA

Loon- en verhuurbedrijf HKA uit Nieuwkoop heeft geïnvesteerd in negen nieuwe grondverzetkipwagens van Beco. In zeven gevallen gaat het om vervangingsinvesteringen. De andere twee zijn bedoeld om de groeiende vraag vanuit de verhuurmarkt op te vangen.

Lees verder >
Topjobs
UITVOERDER GWW
Kracht Recruitment B.V.
Vacatures
UITVOERDER GWW
 
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright