Strategie onmisbaar voor verzuimbeleid
PW
Online versie
Voorkom fouten: zo werkt de PW. pro verzuimtool (juridisch getoetst)
Verzuim is een lastig onderwerp voor HR waarmee je snel de fout in gaat. Met de PW. pro verzuimtool loop je stap voor stap door het proces na een ziektemelding. Met de tool bepaal je of er loon moet worden betaald bij ziekte en welke stappen wettelijk gezien moeten worden genomen na een ziekmelding.
Lees verder >
(advertorial)
alt
VU leergang Arbeidsrecht
Met de leergang Arbeidsrecht houd jij je kennis scherp en actueel. Alle arbeidsrechtelijke onderwerpen komen aan bod. Door de combinatie van relevante onderwerpen en voorbeelden uit de praktijk wordt deze leergang ieder jaar weer zeer goed beoordeeld.
Start: 1 april 2021
Jurisprudentie
Voor de rechter: ontslag op staande voet voor racistische grappen
Een werkgever waarschuwt werknemers dat het geen foute grappen accepteert. Wanneer een lolbroek toch te ver gaat in een besloten appgroep met collega's, wil het bedrijf zo snel mogelijk van hem af. Is ontslag op staande voet de juiste sanctie voor de racistische grappen?
Lees verder >
(advertorial)
alt
Voorbeelddocument:
Ontslag op staande voet
Bij een terecht gegeven ontslag op staande voet eindigt de arbeidsovereenkomst met onmiddellijke ingang. Opzegging met toestemming van het UWV, instemming van de werknemer of ontbinding door de kantonrechter is in dat geval niet nodig.
Uitgelicht
Strategie onmisbaar voor verzuimbeleid
Wie het verzuim in de organisatie wil terugdringen en gezondere medewerkers op de werkvloer wil hebben, komt er niet met een fruitmand en een app. Achter een succesvol verzuimbeleid gaat altijd een strategie schuil. Het advies: doe eerst een stap achteruit en creëer overzicht.
Lees verder >
PW. academy online leren uitgelicht:
PW
Gevolgen COVID-19 wetgeving voor HR
Waar moet je als HR-professional rekening mee houden qua wetgeving?

Experts op het gebied van wet- en regelgeving praten je in één ochtend op hoog niveau bij. Altijd het laatste nieuws vertaald naar jouw organisatie.
PW
Krijg zekerheid in het arbeidsrecht
Weet de arbeidsrechtelijke gevolgen voor jouw organisatie met de Masterclass Arbeidsrecht voor HR.

In 4 online modules ga je de diepte in onder begeleiding van topadvocaten Mr. dr. Mark Diebels en Pascal Willem. Beperkte plaatsen beschikbaar.
Whitepaper
Digitale onboarding: maak het persoonlijk en direct toepasbaar
Als werkgever wil je in deze tijd snel schakelen zodat al je werknemers goed, snel en efficiënt begeleid worden. Of dat nou gaat om omscholing van bestaande of het inwerken van nieuwe collega’s. Digitale onboarding kan de oplossing bieden. Hoe je dat organiseert, lees je in deze gratis download.
Lees verder >
PW
Meehelpen aan een nieuw kennisproduct voor PW.?
We zijn op zoek naar HR-professionals die we kort mogen interviewen over hun dagelijkse werk. Bij deelname krijg je in de toekomst als één van de eerste een preview van het nieuwe product in de maak.
Interesse? Stuur een mail naar: joramteunissen@vakmedianet.nl
Topjobs
Senior HR adviseur
Delft Support
HR-Businesspartner (1,0 fte)
Provincie Flevoland
HR Adviseur
Gemeente Zaanstad
Volg ons op social media
Facebook Twitter LinkedIn LinkedIn rss

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright