Voor elk wat wilds!

Lieve gasten,
 
Ondanks de nieuwe beperkingen kunt u de komende weken nog heerlijk en veilig komen genieten van het wildseizoen bij de Echoput. Ons restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op de kaart staan mooie wildgerechten en om het genieten compleet te maken hebben wij een fraaie selectie gemaakt uit onze wijnkelder. Deze bijzondere wijnen zijn tijdelijk per glas te bestellen.

Uiteraard houden wij ons te allen tijde aan de actuele richtlijnen, waaronder het scannen van de QR-code bij binnenkomst, anderhalve meter en mondkapjes.

Heeft u een culinair hotelarrangement geboekt inclusief diner? Dan brengen wij uw menu graag naar uw hotelkamer. U kunt uiteraard ook kiezen voor de gastronomische lunch.

Samen met u maken wij er graag het beste van.
 
Met gastvrije groet,
De familie Klosse en het Echoput team
 
Lunch reserveren

Reserveren voor Kerst
onder voorbehoud?

 
In deze tijden gaan wij ruimhartig om met reserveringen en eventuele annuleringen, ook richting de feestdagen. Daarom bieden wij u graag aan om uw Kerst lunch of arrangement te reserveren onder voorbehoud van hoe de maatregelen zich ontwikkelen.

Op 24, 25 en 26 december serveren wij een gastronomisch 6-gangen Kerstmenu in ons restaurant (indien toegestaan), compleet met een feestelijk glas Champagne als aperitief, overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Voor onze gasten zonder overnachting is ons restaurant op 25 en 26 december geopend voor een feestelijke Kerst lunch. Om te reserveren voor de lunch kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2021 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief