Beleef iets nieuws voor een voordelige prijs in Stadsschouwburg Haarlem!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
 
Bekijk de online versie
Stadsschouwburg Haarlem
Aangenaam kennismaken: voor slechts € 12,50 naar theater!
 
Normaliter ontvang jij van ons de Sirene Sale, maar wist je dat wij ook mooie voorstellingen in ons programma hebben die we sowieso voor een lage prijs aanbieden? We willen je namelijk graag kennis laten maken met een aantal bijzondere producties.

Onze programmeur en directeur hebben samen een cabaretshow, een dansvoorstelling en een toneelproductie geselecteerd, die ze graag aan je voorstellen en daarom voor slechts € 12,50 aanbieden. Verras jezelf en kies voor één van deze voorstellingen – of misschien wel voor alle drie! Stap uit je comfortzone en laat je meevoeren door dans, toneel en cabaret van topniveau.
Bestel tickets
 
Maak kennis met de volgende voorstellingen:


Dans - We, Us and Other Games | vr 8 nov  € 12,50

Een adembenemende dansvoorstelling waarin technologie en beweging samenkomen. Dunja Jocić en Spellbound Contemporary Ballet nemen je mee in een visuele en fysieke reis vol spanning en schoonheid! "Jocić weet op precieze wijze haar danstaal over te brengen op haar dansers, onder haar leiding leveren ze een uitzonderlijke prestatie." - aldus de Jury Gouden Zwaan over het werk van Dunja Jocić.

Info & tickets

Toneel - Brideshead Revisited | zo 17 nov € 12,50
De Warme Winkel reanimeert een van de meest romantische romans ooit! Een meeslepende herinterpretatie van Evelyn Waugh’s klassieker naar de 21e eeuw. Een zinderende voorstelling vol passie, verwarring en livemuziek neemt je mee in een zoektocht naar liefde en identiteit tegen de achtergrond van opkomend fascisme. Met sterrrenrecensies van NRC, Trouw en de Volkskrant! 

Info & tickets

Cabaret – Kirsten van Teijn | wo 28 mei € 12,50
‘Buitengewoon grappig,’ schreef de pers. ‘Een begenadigd comédienne.’ ‘Het patriarchaat is zelden zo lollig onder vuur genomen.’ Jaloezie is een bitch werd met sterren en lof overladen. Kirsten van Teijn, de winnaar van de prestigieuze VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop, staat garant voor een avond vol scherpe, hilarische observaties over relaties, liefde en jaloezie! 

Info & tickets
open