Voor jou: de allerbeste wensen én onze top 5 voor 2014!

5 years ago


Text only:

 


Beste Do John,


December is traditioneel de tijd van terugblikken, vooruitblikken en lijstjes. Je ziet van alles voorbij komen, van mooiste video's, tot meest indrukwekkende gebeurtenissen. Dus wij willen er ook graag eentje met je delen, want de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om ook in het nieuwe jaar een prachtig reisaanbod voor je neer te zetten.
 
Onze top 5 van reizen én reisplannen, voor 2014 
 
1. 1e groepsreis in 2014 naar Dahab, Egypte (vertrek 19 januari)
Afgezien van het feit dat Dahab natuurlijk een prachtige duikbestemming is, is deze reis extra leuk door onze speciale kerstaanbieding: als je voor 31 december boekt, krijg je € 50,- korting!
Wil je graag naar een andere bestemming? Dat kan! Voor bijna heel 2014 staan er al mooie groepsreizen gepland en we hebben al aanmeldingen voor de bestemmingen Bonaire, Manado, Bali Lombok en Zuid Afrika & Mozambique...
 
2. Gozo: klein, maar o zo fijn duikersparadijs!
Wat krijg je als je steile wanden, grotten, riffen, scheeps- en vliegtuigwrakken, een Blue Hole en druk onderwaterleven, combineert met een helder zicht van soms meer dan 50 meter? Juist ja, Gozo. Dus daar willen we in 2014 weer naar toe! 
 
3. De 15-daagse duikreis naar de Filppijnen...
Wegens groot succes staat deze reis volgend jaar meerdere malen op het programma! Met onder andere de fascinerende duikplaatsen rond het wereldberoemde Apo-eiland en landexcursies naar de Kawasan watervallen in Cebu en de Chocolate Hills op Bohol...
 
4. Thailand Khao Lak met mini Liveaboard Noord Route
Onze ultieme combinatiereis! Een luxe landarrangement en mini liveaboard langs Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock. Met kans op het grote wild - walvishaaien en manta's - maar ook op prachtige kleintjes, zoals zeepaardjes en naaktslakken. En nog flexibel ook, want deze reis is voor langer dan de standaard 10 dagen te boeken.
 
5.Truk Lagoon in Micronesië... 
Nee, nog geen link en nog geen data... deze duikreis is nog 'under construction'. Maar hij komt er wel en het wordt dé reis voor wrakduikers. Want de wateren van Truk Lagoon vormen een compleet kerkhof, vol met gezonken schepen! Binnenkort volgt meer informatie, dus hou de website in de gaten...
 
Uiteraard zijn er nog veel meer mooie reizen via ons te maken en kun je ook in 2014 bij ons terecht met persoonlijke reiswensen. We helpen je graag met een reisprogramma op maat, of dit nu alleen voor jezelf, of voor een groep met vrienden en familie is!
 


Groeten,Iduna, Bob, Erica, Miriam en TommyJe kunt hier je inschrijving voor deze nieuwsbrief wijzigen of annuleren:

Change your subscription
UnsubscribePowered by Joobi


 


Vakantieduiker.nl

Categories: Holidays Abroad Diving | Aquatics Sport Hobby | Leisure Aircraft | Aviation
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019