Voor welke Big Five van Zuid-Afrika ga jij?

7 months ago


Text only:

Een gratis portie reisinspiratie van Riksja Zuid-Afrika | Webversie

BESTEMMINGEN

BESTE REISTIJD

ARTIKELEN

OVER ONS

Zuid-Afrika: kies je eigen Big Five

Zuid-Afrika, het land van de Big Five. De wilde dieren wil je absoluut van je lijstje af kunnen strepen. Maar het houdt in Zuid-Afrika niet op bij die Big Five, het heeft nog veel meer grootsheden om te ontdekken.

Zo kun je met Riksja Zuid-Afrika je eigen Big Five-activiteiten samenstellen: ga jij fietsen tussen de wijnvelden, walvissen spotten of de Drakensbergen beklimmen? Of kies voor comfortabel met Big Five-slaapplekken, van bijenkorfhuisje tot safarilodge. Voor welke Big Five ga jij?

Inspireer me!

Riksja's Zuid-Afrikafanaat Robert-Jan:

"Zuid-Afrika is een land met verschillende gezichten. Zo zat ik het ene moment midden in de nacht rechtop in bed door tetterende olifanten, het andere reed ik langs een spannende kronkelweg omhoog naar bergstaat Lesotho. Niets is lekkerder dan de dag af te sluiten met een Zuid-Afrikaans wijntje. Onderstaande highlights mag je echt niet overslaan!"

Safari! Safari!

"Wilde dieren spotten, daarvoor ga je naar Zuid-Afrika. Maar dan moet je ze wel weten te vinden. Een ideale manier om dat te leren is om een selfdrive door Kruger te combineren met een verblijf in een privéreservaat. De (ongevaarlijke) wilde dieren als zebra's en giraffen lopen om je bushlodge heen. Trek er 's ochtends met een ranger op uit voor een bushwalk en spot tijdens zonsondergang het grotere wild vanuit een jeep. Nu je weet hoe je de dieren kunt herkennen, is het tijd om met je eigen auto Kruger in te trekken. Zo gaaf als je leeuwen weet te spotten in het hoge gras!"

Op naar Kruger!

Op de pedalen door wijnranken

"Ben je net als ik een liefhebber van wijn, dan kun je je hart ophalen. De wijnen zijn van hoge kwaliteit en met de lage Rand heel goedkoop. In het hart van wijnstreek Stellenbosch vind je tal van wijnhuizen. Het is heel leuk om verschillende wijnen te proeven, maar achter het stuur stappen is dan niet echt meer verantwoord. Een leuk én gezond alternatief is een fietstocht door het wijnland. Dat is voor ons Nederlanders een makkie, toch? De gids vertelt je onderweg alles over het productieproces en uiteraard krijg je ook de gelegenheid verschillende wijnen te proeven."

Op naar Stellenbosch

Slapen bij de boer in struisvogelparadijs

Oudtshoorn staat bekend als hét struisvogeldorp van Zuid-Afrika. Maar rijd je iets verder de Tuinroute af richting Kaapstad, vind je een boerderij die niet onderdoet voor z'n toeristischer broertje. Zo ver als het oog kan reiken zie je weilanden vol met schapen én struisvogels. Zie hoe de zon achter de eindeloze heuvels zakt terwijl je geniet van een overheerlijke struisvogelbiefstuk. Bij het krieken van de dag neemt Neels je mee om schapen te hoeden of struisvogels te voeren. Ongetwijfeld laat hij je ook zijn bijzondere witte struisvogels zien!"

Op naar struisvogels

Waarom reizen met Riksja Travel?

Riksja Zuid-Afrika is onderdeel van Riksja Travel. Met Riksja Travel bouw je je eigen reis. Wij helpen je met de juiste route en planning om zo je ideale reis samen te stellen; voor reizigers, door reizigers. Je ontdekt de highlights net even anders, waardoor je Zuid-Afrika op z’n best ervaart. Onze reizen zijn samengesteld met oog voor de wereld. Zo is je reis 100% CO²-neutraal en wordt een deel van de winst geïnvesteerd in projecten om de wereld een stukje mooier te maken.

Wie is Riksja Travel?

Bouw jouw Zuid-Afrika-reis

Deze hoogtepunten vind je onder andere in deze rondreizen:

Eastern Nature Trail, 15 dagen
Go Zuid-Afrika, 21 dagen

We hebben in onze rondreizen de ideale balans gezocht tussen actie, cultuur en totale ontspanning. Wil je een snufje meer of minder? Alle rondreizen zijn flexibel: een dagje korter of langer regelen we met liefde voor je. Met onze bouwstenen - korte reizen van 3-4 dagen - kun je ook je hele reis naar wens samenstellen. Vraag ons gerust om hulp, daar zijn we immers voor! Kun je niet wachten om Zuid-Afrika zelf te ontdekken? Of heb je nog vragen of speciale wensen? Wij, Zuid-Afrika-fans Judith, Robert-Jan, Anne en Stanley, helpen je graag. Bel ons gerust op telefoonnummer +31(0)71-516 20 23. Of stuur een e-mail: info@zuidafrikaonline.nl

Riksja Travel brengt je dichterbij

Weet jij al waarnaartoe je op reis wilt? We bieden over de hele wereld individuele verre reizen aan. Kies uit maar liefst 48 bestemmingen. Jij kiest wat je wilt doen, wij puzzelen de handigste reisroute voor je in elkaar.

Je ontvangt deze mailing van een Zuid-Afrika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je emailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op afmelden.


Nieuw-zeeland.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019