Met o.a. Jurassic World, Top Gun, Minions, Film & Flavour en Lightyear is de keuze reuze! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Minions: Hoe Gru Superschurk werd

Deze zomer wordt er onthuld hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Vanaf 24 juni te zien in De Meerpaal!

Tijden & Tickets →

Film & Flavour: Madres Paralelas

Bij Toeval komen bijna veertiger Janis en twintiger Ana bij elkaar op de kraamafdeling van een ziekenhuis te liggen. Beide vrouwen zijn ongewenst zwanger, maar willen ook allebei het kind houden. En dat is pas het begin van nog veel meer toevalligheden in dit aangrijpende melodrama, waarin de parallelle levens van deze twee moeders worden gevolgd.

  • Vri 17 juni om 09.45 en 12.00 uur.
  • Inclusief koffie- of luncharrangement.
Tijden & Tickets →

Jurassic World: Dominion

Het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in een groots en adembenemend avontuur.

Tijden & Tickets →

Lightyear (NL & OV)

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy-Story-reeks. Leuk voor jong en oud!

Lightyear is ook te zien in het Engels.

Tijden & Tickets →

Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen.

Tijden & Tickets →
Films
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Downton Abbey: A New Era
Lightyear (OV)
Operation Mincemeat

Binnenkort ⤵️

Nieuw: Filmontbijt met Minions

Geniet op zondag 26 juni weer van een heerlijk filmontbijt met aansluitend de vrolijke familiefilm Minions: Hoe Gru Superschurk Werd. Leuk (en lekker) voor het hele gezin.

> Info & Tickets

André Rieu: Happy Days Are Here Again

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij op zondag 28 augustus een gloednieuw zomerconcert – Happy Days are Here Again! - op het grote doek.

> Info & Tickets
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©