Fiets - nieuwsbrief week 18 - 2018
Fiets

Fiets op dieet: Lightweight Urgestalt

Een racer met velgremmen lichter maken? Dat is zóóó 2017. Of nog erger, 2016. Racers met schijfremmen. Dat is de toekomst. Nog een hele uitdaging, dat dan weer wel. Met zo’n racer met schijfremmen is het natuurlijk afzien. Een onderdelengroep met schijfremmen voegt bijna altijd 0,5 tot 1,5 kilo toe aan je fiets. Echter, nu de disc racer doorbreekt zie je ook steeds meer racers met schijven die wél een (glim)lach op het gezicht toveren van iedereen die vooral de weegschaal in de gaten houdt. We stellen een rolmodel aan jullie voor: De Lightweight Urgestalt Disc.

Fiets

Ronde van Italië

Voorbeschouwing Giro d’Italia 2018

Op vrijdag 4 mei gaat in Israël de Giro d’Italia 2018 van start. In Jeruzalem wordt het startsein gegeven voor een geweldig gevecht tussen - waarschijnlijk - Tom Dumoulin en Chris Froome. Verdedigt Dumoulin succesvol zijn titel of wint Froome zijn derde grote ronde op een rij, ondanks alle dopingperikelen? Wij blikken uitgebreid vooruit op de Giro d’Italia 2018!

Fiets

Bijzondere bouwconstructie

Meest spectaculaire fietspad van Europa

In Italië wordt op dit moment een zeer spectaculair fietspad gebouwd. Want wat doe je als er op de bergroute rond het Gardameer geen ruimte meer is voor een fietspad? Juist, je bouwt er eentje áán de berg vast. Het resultaat is een spectaculair fietspad, hangend aan een klif en zwevend boven het water van het Gardameer.

Fiets

Deel je mening!

Lezersonderzoek Fiets

Elke maand valt bij veel fietsers ons blad op de mat. Daarnaast worden er meerdere berichten per dag online geplaatst. Toch zou dit best beter kunnen, deze wisselwerking tussen on- en offline. Hoe? Dat horen wij graag van jullie. Uiteindelijk zijn jullie diegenen die besluiten of iets interessant is of niet. Dus, de link hieronder gaat naar een korte enquête waarin wij jullie meningen vragen over verschillende onderwerpen.

Fiets

Maak kans in de Lead-out

Win een gouden Rudy Project set

De Lead-out zorgt er deze maand voor dat jij voor goud gaat! Er ligt een gouden Rudy Project set op de finish voor je klaar. Deze set bestaat uit de Racemaster Gold Helm en de Tralyx Gold Multilaser Orange bril. Deze zomer ga jij net zo gesoigneerd op pad als de profs van Bahrain-Merida. Schiet jij deze maand raak?

Fiets

Licht en modern

Review: Stevens Xenon

Dit is de fiets waarmee Wout Van Aert Parijs-Roubaix reed. Met ingang van 1 maart worden de coureurs van Véranda’s Willems-Crelan niet meer ondersteund door Felt, maar door Stevens. En de mannen gaan vooral met de in 2017 opnieuw ontworpen Xenon rijden.

Fiets

1+1 gratis voor maar € 15

Op zoek naar het leukste Moederdagcadeau?

Verras je moeder én jezelf tijdens Moederdag met een abonnement naar keuze voor maar € 15! Beide abonnementen stoppen automatisch. Je kunt kiezen uit 18 leuke titels, waaronder Fiets.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer