Voordelen wonen en werken in Zwitserland

Als fysiotherapeut zoek je misschien naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon meer uit je carrière halen. Zwitserland biedt een unieke kans met veel voordelen voor professionals in de gezondheidszorg. Van hoge salarissen tot flexibele werktijden. Werken als fysiotherapeut in Zwitserland kan aantrekkelijk zijn op vele niveaus. Ontdek hieronder enkele van de vele voordelen, en lees in onze blog meer over de voordelen van wonen en werken als fysiotherapeut in Zwitserland.

Goede werkomstandigheden

In Zwitserland genieten fysiotherapeuten van uitstekende werkomstandigheden met moderne faciliteiten en een ondersteunende werkcultuur, waardoor een ideale balans tussen werk en privé mogelijk is.

Goed salaris

Een fysiotherapeut in Zwitserland verdient gemiddeld 2,5 keer zoveel als in Nederland, wat aanzienlijke financiële voordelen biedt.

Makkelijk bereikbaar

Met de trein ben je van Amsterdam Centraal naar Basel SBB ongeveer 6,5 uur onderweg.

Veel natuur en buitensport mogelijkheden

Zwitserland biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid en activiteiten zoals wandelen, skiën en mountainbiken, ideaal voor liefhebbers van buitensport.

Vakantiegevoel

Wonen in Zwitserland kan aanvoelen als een permanente vakantie, van de sneeuwbedekte toppen in de Alpen tot het warme zeeklimaat in Ticino, er is voor ieder wat wils.

Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan onze vacatures!

Physio Camps

Ben je als fysiotherapeut op zoek naar een unieke kans om je kennis en vaardigheden te vergroten? De Physio Camps bieden intensieve trainingen onder leiding van internationale experts, op inspirerende locaties. Een perfecte mix van leren, sporten, netwerken en persoonlijke groei wacht op jou. Klik hier voor meer informatie!

Meer informatie en inschrijven voor de Physio Camps

Wat doet PhysioMatch?

Een korte samenvatting van wat PhysioMatch doet en kan doen voor fysiotherapeuten - uitgelegd door onze collega Dorien
Klik hier om je vrijblijvend aan te melden!
Facebook
Link
LinkedIn
Email
Copyright © 2024 PhysioMatch, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@physiomatch.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.