En verder: razendsnel water koken en een bushcraftmes voor iedereen
Bekijk online
KAI WASABI KEUKENMESSEN
Voordelige Japanse kwaliteit

De keukenmessen uit de Kai Shun Wasabi serie blinken uit dankzij de fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Een traditioneel Japans design gemaakt met moderne technieken. Het lemmet is gemaakt van Daido 1K6-staal en superdun geslepen. De greep is gemaakt van polypropyleen, verrijkt met bamboepoeder. Dit is watervast en geeft een stevige grip. Met een mes uit de Kai Wasabi serie haal je een topmes in huis. Vlijmscherp, zowel qua prijs als snede.

ONTDEK
BUSHCRAFTMESSEN
Keuze uit ruim 300 messen

Wanneer je de natuur in gaat is een mes het belangrijkste stuk gereedschap dat je mee moet nemen. Een goed mes kan je gebruiken voor fijn houtsnijwerk, het vergaren en bereiden van voedsel en tal van andere toepassingen. Ga je eropuit? Neem dan een bushcraftmes met je mee!

ONTDEK
Fällkniven F1 Pro outdoormes, F1PRO
€ 339,95 € 408,00
Helle Utvaer 600 outdoormes
€ 189,00
Karesuando Survival knife (Överlevnad) 3587 bushcraftmes
€ 227,00

Fox Parang Bushcraft FX-0107153
€ 199,95
Mora Companion Heavy Duty MG carbon, groen
€ 17,45 € 19,95
Mora Garberg bushcraftmes, Multimount
€ 75,50 € 99,95
 
SPYDERCO SHARPMAKER
Handig en veelzijdig slijpsysteem

De Spyderco Sharpmaker is een handig slijpsysteem voor het scherp slijpen en houden van alle messen. Deze messenslijper wordt geleverd met hoofwaardige keramische staafjes die de hardheid van diamant zeer dicht benaderen. Hierdoor is ook het slijpen van de hardste staalsoorten geen enkel probleem. Dit geldt overigens ook voor scharen, beitels, blikscharen en scheermessen. De Sharpmaker is wereldwijd een zeer populair systeem bij alle messenliefhebbers.

ONTDEK
 
NIEUW: RIKE 803 ZAKMES
Verkrijgbaar in 4 varianten

De gloednieuwe Rike RK803-serie bevat een aantal stijlvolle EDC-zakmessen die ook de echte gentleman niet misstaan. Slank profiel, goede materialen, uitstekende afwerking en verleidelijke prijzen. Meer kun je niet wensen, toch?

ONTDEK
 
KELLY KETTLE
Razendsnel water koken met minimale middelen

Water koken tijdens het kamperen of hiken kan soms lang duren. Om nog maar niet te spreken over koken boven open vuur. Tot je de Kelly Kettle probeert! Slechts een handje vol brandstof heb je nodig om binnen enkele minuten een liter water te koken. Probeer het één keer en je bent om. Beloofd.

ONTDEK KELLY KETTLE
 
KEUKENMESSEN PANNEN
SLIJPEN ZAKMESSEN
MULTITOOLS ZAKLAMPEN
VERREKIJKERS OUTDOOR
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Knivesandtools.be
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8
7336 AZ Apeldoorn
Nederland

Uitschrijven